BL Haritasının yol geçen hanı olması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve caner.123 tarafından 8 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. caner.123

caner.123 User

Merhaba.

BL haritasında Rinusk kasıyorken birden bir MMO gelip bana kamu atıp gemimi patlatıyor ve tüm vurdugum farm yok oluyor. Başka bir yere gideyim diyorum orada da VRU'lar geliyor onlar da aynı şekilde patlatıyor. Buna birinin dur demesi gerekiyor canıma tak etti. Adamlar 24 lvl full+fuller karşı da çıkamıyoruz düşük oldugumuz için. Yardım edin.

Aklıma şöyle bir şey geldi. 24 saatin sabah 12 saati girişler açık diğer 12 saati için diğer şirketlerin haritaya girmesi kapalı olsun. Böylelikle herkes istedigi gibi farmını prosunu kasabilir.

Ayrıca şu Attend x'ler var. Harita da cok sinir bozucular. Menzili oldukca uzun ve can sıkıcı. Saldırılmadığı sürece diğer NPC'ler gibi saldıramamasını saglayan bir şey yapmanızı istiyorum.

İyi forumlar.

2. DraydiBoy

DraydiBoy User

öncelikle anket eklemen gerekiyor yoksa konu kapatılır konunuzun red cevabı gelecegine şu şekilde emin oldum 5-3 haritası yıllardır korumalı bölge veya bir sürü şey çıkartıldı böyle olsun şöyle olsun diye hiçbiri yapılmadı özellikle şu anda test sunucusunda olan yenilik bir çok oyuncuyu o haritaya yönlendirebilir tabi oyunu bırakmazlar ise :)
    12 saatlik olay olması acayip saçma çünkü korumasız alanda oyuncu neden girsin ki haritaya o sebepten maalesef -1

3. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Sizin de belirttiğiniz gibi buna benzer bir çok konu açılmıştı. Bu nedenle dilerseniz buradan sizler için hazırlamış olduğumuz Güncelleme ve Fikir Havuzu İndex adlı konuyu inceleyerek benzer bir konuya destek olabilirsiniz.

Konunuz bölüm kurallarına uygun açılmamış olması nedeniyle kilitlenerek arşive taşınmıştır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.