BL kasmalı mıyım

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ateistkeci tarafından 5 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ateistkeci

ateistkeci User

Selamlar :)

Geçen gün 17 levele ulaştım ve BL haritası açıldı, şu an 2 tane görevini yapabildim ve 2 tane lazeri aldım

Gemim Venom 10 lf-4 2 lf4 hiperplazmolit 1 lf4 yansıma sondası 2 pro lazeri ve kalanlar lf-3 ile dolu

Pet 11 level hammade toplama ve düşman bulucu var hafta sonuna kadar kutu toplama ve ekstra modül slotu açacağım

Ayrıca pazar günü zeta yapacağım ona hazırlık yapıyorum

BL görevlerine kendimi basıp onları grup falan bularak tamamlamam mı daha mantıklı olur yoksa oraya şu an için girmeyip gemiyi güçlendirmek mi mantıklı olur

2. Bazen görevleri yapanlar oluyor grup olarak onlardan bulursan git yancı olarak durup görevleri yap sadece. Tek başınaysan görevleri yapmakta çok zorlanırsın biraz daha güçlenmeyi bekle.

3. ateistkeci

ateistkeci User

Şu an 3. göreve geldim 8/35 durumda ilk ikisini grupla hallettim de gerisi harbiden zorluyo :/

4. zεu$

zεu$ User

Selam hangi serverdesin bilmiyorum ama gelişmen için kendine göre klan, grup, arkadaş çevresi edinirsen gelişme işin kolaylaşır ve oyundan daha fazla zevk alabilirsin bl haritası grubu bulursan görevlerini bitirebilirsin ama bu biraz zor olabilir kendi başına ise zarar olabilir ama eğer az oyuncuya sahip bi serverdeysen kapıya çekip hasar almadan görevini bitirebilirsin ki buda uzun sürecek bana kalırsa gelişmen olacak ama gelişirkende klan,grup,arkadaş çevresi yapabilirsen gelişmenide bl görevlerinide onlar sayesinde halledebilirsin iyi oyunlar:)

5. ateistkeci

ateistkeci User

Tr2-3 sunucusundayım 5. göreve kadar geldim şu anda 5. görevde kaldım işte grup falan bulup hallettim bunları şu an burada bıraktım işte gemiyi biraz güçlendirip devam edeceğim görevlere

6. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Sevgili ateistkeci, X-BL haritlarında kasılmanız sizler için daha iyi olacaktır. Hem 10 adet Prometheus lazerlerini almanız hemde topladığınız Rinusk ile de Prometheus lazer toplarını alabileceksiniz ve fazla hasar verebilecek, Diğer görevleri daha hızlı yapabileceksiniz. Savunma açısından SG3N-BO3-Kalkanı ile içinde rinusk kasabilirsiniz. Daha sonrada görevlere yüklenebilirsiniz ama günlük görevleri kaçırmamanızı öneririm. Bu görevleri yapmak için bir Klana veya gruba katılmanızı ve ekip olarak yapmanızı öneririm. Chat üzerinden, Forum üzerinden Paylaşmanız durumunda sizler ile beraber X-BL görevi yapabilecek birçok oyuncunun olduğuna inanıyorum. Cevap veren tüm arkadaşlarıma teşekkürler.

İyi forumlar.

ateistkeci bunu beğendi.
  7. Bir grup bulup pro lazeri kasmalısınız.