black light kutusu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -By_CesuR- tarafından 14 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Arkadaşlar 1bl haritasını talan ettim bu kutu nerde ? Bilgi de bulamadım...

2. Kutu sabit bir konumda şirketini söylersen arkadaşlar yardımcı olacaktır.

-By_CesuR- bunu beğendi.
  3. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

şirketim MMO ..

4. Kutu istasyon taşının hafif sağ altına doğru bir yerde, rengi pembe. Bulursanız haber verin.

.Paradoks. ve -By_CesuR- bunu beğendi.
  5. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

ok haber vericem

1BL haritasında istasyon kurmuşlar çevresini tamamen gezdim .Malesef orada da her köşeyi gezdim.

Buldum 145/84 te şuan

Centurion Gemisi verecek diye sevindim tasarım verdi..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Temmuz 2019
  6. Centurion gemisini vermesi imkansız . Her zaman centurion gemisinin 50 tasarımından birini verir . Daha sonra ki kutu açışlarında aynı tasarımı tekrar verebiliyormuş dediler .

-By_CesuR- ve .Paradoks. bunu beğendi.
  7. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

**TheNıghtMare** ve militaryship-3 arkadaşımıza vermiş olduğu cevaplar için teşekkür ederim. Ayrıca peş peşe birden fazla mesaj atmak yasak olduğundan mesajlarınız tarafımca birleştirilmiştir. Karaşimşek içeriği konusunu incelediğinde şu ifadeyi göreceksiniz;
    Görüldüğü üzere sandıklardan gemi değil tasarım çıktığı açıkça ifade edilmektedir :) Centurion Gemisine ise birleştirden aşağıda tarif ile sahip olabilirsiniz.

İyi forumlar.

**TheNıghtMare** ve -By_CesuR- bunu beğendi.
  8. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Cevabınız için teşekkürler. Birleştirmeden almak için 15000 black light takipçisi istiyor. Fakat nedir nerde bulunur bilgi bulamadım.. mesela Rica XVI diye bir yaratıktan alınıyormuş fakat öyle bir yaratık görmedim.

9. Bl maplarında attend XV yaratıkları var , onlara ilk vuruşu yapan sen isen patladıklarında black light takipçisi kazanıyorsun . Invoke XVI yaratığına da en çok hasarı veren 5 kişiden biri isen blacklight takipçisi kazanıyorsun

-By_CesuR- bunu beğendi.
  10. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Çok teşekkürler hepsi tamam bir o eksik , %12 hasar serisi verdi o yüzden merak edip tamamlayacağım.

11. Aynı tasarımı bir kez daha çıkardığımızda 10 bin uridium vermiyor mu ?

Ve hayır aynı tasarımı çıkartamadım.

12. Bilmiyorum o açık şekilde belirtilmemiş , umarım veriyordur :) modlar daha iyi bilir

Melik•Bey bunu beğendi.
  13. Aliens

Aliens User

Aynı tasarım alma durumunuzda hesabınıza +10.000 U yüklemesi yapılmaktadır.

Melik•Bey bunu beğendi.
  14. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,
    Evet, daha önce sahip olduğunuz bir tasarım çıkması durumunda 10.000 Uridium kazanırsınız.
    Rica ederiz, konu ile alakalı aklınıza takılan başka bir soru yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Melik•Bey bunu beğendi.