black light parçası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve {-€FSANE_AT€Ş-} tarafından 9 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. blacklight parçası nereden alınır? birleştirde var dı 1 tane yaptım bitti daha yapamıyorum

Ve ebedi parça nasıl bulunur birleştirde sadece 250 tane var kapı için 500 tane gerekli,
    yaratıklardan kutu düşüyor denmiş içinde blacklight parçası olan ama kaç tane veriyor onu da bulamadım

Son düzenlenen: 9 Aralık 2020
  2. Black Light parçasını, Ebedi Kapı'da ilerlemenize bağlı olarak kazanıyorsunuz.
    Ebedi Parça ise Invoke ve Mindfire Behemoth çöplerinden toplanabiliyor. (Invoke; en çok hasar veren 5 kişiye, Mindfire; en çok hasar veren 8 kişiye çöp atıyor.)

Öncelikle, Invoke ve Minfire kesip Rinusk ve Ebedi Parça toplamanız gerekiyor. 500 Rinusk, 500 Ebedi Parça ile bir cpu oluşturup kapıyı yapmanız gerekiyor. (Cpu'yu kendi bl haritanızdayken, cpular kısmından aktif etmeniz gerekiyor.) Bu sayede Black Light parçasına ulaşabilirsiniz.

Titan. bunu beğendi.
  3. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

@Makinist.57 arkadaşımıza cevaplarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum, dedikleri doğrudur.

İyi Forumlar.