Blacklight görevleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TÜRKGELDİ tarafından 13 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. FORUMDA YAZAN
    Blacklight Gözcüleri

Blacklight NPC'lerinin normal haritalara kadar geldiği söyleniyor. Farklı isimleri
    olan bu NPC'lerin ana bölgelerinin dışında güçsüz oldukları da söylentiler
    arasında.
    Gördüğünüz yerde imha edip taşıdıkları değerli ödülleri ele geçirin.

SUPPORTUN YAZDIGI

ŞİMDİ ???
    Forum bilmiyo support bilmiyo benmi bilecem ???

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Aralık 2018
  2. WolfWar

WolfWar User

X-8 haritasında.

3. kardeşim ben çıkış sürelerini merak ediyorum nerede cıktıklarını bılıyorum

4. WolfWar

WolfWar User

Harita da bol miktarda var kimse kesmiyor doğru düzgün çıkış sistemini support un bilmemesi normal onu sadece kodlayanlar biliyordur.

5. kurumsallık nerde kodluyanlarmı bılecek sadece bunası bir şirket anlayışı

eğlence sektöründe dahi adamın moralini bozan bigpointe teşekkurlerıım sunuyorum...

6. WolfWar

WolfWar User

Bu tarz küçük npc lerin çıkış sürelerinin bilinmemesi gayet normal birşey çünkü pek ihtiyaç duyulan birşey değil çünkü harita da bolca var bunun süresini bilsen ne olur bilmesen ne olur ? Büyük patron yaratıklar olsa anlarım ama bunda gerek yok.

7. guzel kardeşim cici kardeşim 50 bın urıdıum veren npcden bahsedıyorum .

8. WolfWar

WolfWar User

Blacklight gözcüleri diyorsun sonra Mindfire Behemoth diyorsun önce bir çelişkiden kurtul isimleri öğren sonra sorununu yaz bilmiyorsanda bilmiyorum de ona göre açıklayalım düzgün konuşursan düzgün cevap alırsın. Dediğin yaratık 10 dakikay bir çıkıyor. Yeni gelen haritalarda çıkıyor.

9. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Öncelikle üslubunuza dikkat ediniz yaptığınız bu durum hiç hoş değildir.
    Support teknik konular ile ilgilenir genelde sizlerin öncelikle foruma danışmanız gerekirdi.
    Kendinizi anlatma konusunda yetersiz olduğunuzu gördüm lütfen sinirinizi bir kenara bırakıp sorunuzu açık bir şekilde bizlere anlatınız.
    Mindfire Behemoth yaratığı konumu sabittir. Nekadar sürede çıktığı bize bildirilmemiştir. Ancak tecrübem gereği ortalama 10 dk süreyle yeniden doğar.
    WolfWar üyemize anlayışı ve cevaplarından ötürü çok teşekkür ederim. :)

Bunun dışında Blacklight Gözücüleri ile ilgili başka bir bilgi paylaşılmamıştır.

İyi forumlar

.Paradoks. ve WolfWar bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.