Blacklight gözcüleri için galaxy gates gelsinmi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve fuyyus_1907 tarafından 18 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Blacklight gözcüleri için yeni kapı gelsinmi

Anketin kapanma tarihi 19 Ekim 2019.
  1. evet gelsin

oy sayısı 4
    80,0%
  2. hayır gelmesin

oy sayısı 1
    20,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selamun aleyküm,

sizce blacklight gözcüleri için yeni galaxy gates gelsinmi

Urge IV, Attitude XIII, Capital I, Regard CXI, Observe X. Find VII

bence bu yaratıklar için özel kapı olması lazım ve o kapıda kimse kimseyi kesemesin
    verilen ödüllerde makul olarak dağıtılabilir ilk 5 veya ilk 10 kişi değilde sıkan herkese böylelikle
    düşük seviyede olan arkadaşlarımızda oyundan zevk almaya başlar bana daha denk gelmedi bu npc'ler
    ama oyundan tanıdığım arkadaşlar yaratığa yaklaşıyoruz ki daha bizi gördükleri gibi kesiyorlar diyorlar
    buna kesin bir çözüm bulunması lazım oyunda güçlü arkadaşlarda oynayacak evet ama düşük rütbeli arkadaşlarımızıda düşünmemiz gerekli diye düşünüyorum allah'a emanet olun.

Son düzenlenen: 18 Ekim 2019
  2. Kapı tarzında değil fakat gelişmemiş oyuncuların kesebileceği güçte bir şeyler ayarlanabilir. Kapı olursa o da iyi.

3. Merhaba,

Değerli oyuncu konunuzun Güncelleme ve Fikir Havuzu Sistem ve Kuralları'na uyması gerekir.
    Konunuzun daha şeffaf olması için oy verenlerin gözükmesi gerekir.
    Lütfen konunuzu düzenleyin yoksa konu kilitlenip arşive kaldırılacaktır.

İyi forumlar.

4. Urge IV, Attitude XIII, Capital I, Regard CXI, Observe X. Find VII
    teşekkürler modum dediğiniz gibi yapamıyorum düzenle diyince oylar genele açık link'i bulamadım konu kilitlenebilir

5. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.