Blacklight Gözcüleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _*_supernatural_*_ tarafından 11 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Rastgele çıkan yaratıklar hakkında özelliklerin ve ödüllerin olduğu sayfayı bulamadım ? Yardımcı olur musunuz ?

2. Merhaba,

Blacklight gözcüleri hakkında resmi bir bilgi paylaşılmamıştır, oyundaki kişisel deneyimlerimizden ve oyuncularımızın geri dönüşlerinden toplayabildiğimiz bilgiler ile aşağıdaki tabloyu oluşturabildik. Unutmayın ki, tabloda belli eksiklikler veya hatalar olabilir .
    NPC İsmiUridium ÖdülüÖzel ÖdülÇıktığı Harita(lar)
    Urge IV5,000 Uridium35 I-Oil, 150 Tetrathrin, 80 Kyhalon
    x-6, 5-2
    Attitude XIII5,000 Uridium3,000 Seprom
    X-7, 5-3
    Capital I
    50,000 Uridium-
    X-8
    Regard CXI
    5,000 Uridium35 I-Oil
    x-6, 5-2
    Observe X5,000 Uridium3,000 Seprom
    x-7, 5-3
    Find VII
    50,000 Uridium-
    x-8
    İyi forumlar.

3. kaç dakikada bir çıkıyor acaba. Adamlar saniyesinde buluyor

4. Merhaba,

Yaratıkların belirli bir çıkma süresi ve saati yoktur.
    Bildirimlerden sürekli takip etmeniz gerekecektir.

İyi forumlar.

5. Bu etkinlik yani blackligt gözcülerinin rastgele çıkması ne kadar sürecek ?

6. Yarın eğer unutmazsam sizlere şu 50K nasıl kolay tutulur ve hangi saatler de yakalanır ve hangi kordinatlarda çıkar.
    Hepsinin taktiğini yazim.
    Sistem kolay çözünce daha rahat anlayacaksınız.

.Paradoks. bunu beğendi.
  7. sabırsızlıkla bekliyorum :D

8. Şimdi hazırlıyorum :)

9. forumun nereye gitti sen mi kaldırdın ?

10. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Bu yenilik kalıcıdır, yaratıklar aynı Deadly Battleray gibi sürekli belli haritalarda rastgele doğmaktadır.

İyi forumlar dilerim...

_ALPHA_ ve _*_supernatural_*_ bunu beğendi.
  11. Sence :)

Güncelleme ile bu yaratıklar kalktı mı ne bildirim geliyor ne karşılaşıyoruz ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Ocak 2019
  12. 3 gün önce rastgele karşılaştım, bildirimlerin aktif olması gerekiyor, bildirimlerin aktif olmaması bin bir türlü şeyi aklımıza getiriyor.. komplo teroileri kurmak istemiyorum ama ? biri faydalana kadar mı açık kaldı da şimdi kapandı gerçekten merak konusu ?

13. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,
    Takım arkadaşlarım ..-AKDENİZ-.. ve BETERBÖCEK' in de dediği gibi bir problem yoktur ve bu npc'ler rastgele zamanlarda çıkmaktadır.

İyi forumlar.

_ALPHA_ bunu beğendi.
  14. Eski

Eski User

bu yaratıkların canları ne kadar bulamadım hiç bir yerde?

15. TR3 de normal haritada bu yaratıkların bildirimi çıkmamakta sayın mod arkadaşlar bu durumu düzeltmek için neyi bekliyorlar sadece bl ve korsan haritasında bildirim geliyor ekrana bunun düzeltilmesi lazım lütfen raporlayın

16. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,
    Maalesef bu gözcüler hakkında ne Türkiye Forumuna ne de yabancı forumlara bilgi verilmemiştir, bu nedenle elimizde net bir bilgi yoktur. Fakat canlarının çok az olduğunu söyleyebilirim, çok rahat ve kısa sürede kesilebilmektedir. Denk geldiğinde her pilotun kesebileceğini düşünüyorum.
    Raporlarıma eklediğimden şüpheniz olmasın, iyi oyunlar.

İyi forumlar.

_ALPHA_ ve Eski bunu beğendi.
  17. Eski

Eski User

UFE ye yakın bir oyuncu olarak her türlü kesebilirim demek ki, Teşekkürler.

.Paradoks. ve Manitu bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.