Blacklight Gözcüleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΚΛFΚΛS-ΚΛЯTΛŁI[TüЯK] tarafından 6 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu esktra ödül veren ve bl haritaları ile oyuna eklenen yaratıkların bildirimleri eskiden çıkıyordu ben oyundayken görüyordum şimdi hiç görmüyorum oyundan mı kaldırıldılar bu konuda bilgisi olan var mı

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Blacklight Gözcüleri bildirimleri ile ilgili bir sorun mevcut. Bildirimler sadece korsan, blacklight, galaksi kapısı haritalarında gözükmektedir. Bu durum rapor edeceğiz.

İyi forumlar.

3. öyle bir yazıyorsunuz ki sanki sorun : normalde tüm haritadaki oyunculara gözüküyor ama bir sorundan dolayı sadece dediğiniz haritalardaki oyunculara gözüküyor diğer bir anlam ise: yaratık bildirimleri sadece dediğiniz haritalarda gözüküyor ama sorundan dolayı şu anda o kapılardada gözükmüyor hangisini demek istiyorsunuz açıkça söyler misiniz
    bide bu bildirimleri görmek için herhangi bir görev bitirmek veya levelde olmak gerekir mi

4. Mr.Uçar

Mr.Uçar User

merkez tarafindan bildirimler kapatılmış kardeşim hiç kendini yorma ben sordum ögrendim

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

İlk bahsettiğiniz anlamı kastetmişdim. Bu bildirimler için belli bir görev veya level gerekmemektedir.

İyi forumlar.

6. yani görevli arkadaşın dediği gibi o haritalarda bulunsak bile bildirim bize gelmiyecek mi emin misin birde nerden öğrendin supporta mı yazdın

7. Mr.Uçar

Mr.Uçar User

yok burdan ögrendim açtıgım konu başlıgı bu (Blacklight Gözcüleri çıkmıyor) labirent çevapladı

8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Arkadaşımızın belirttiği gibi, Blacklight Gözcüleri bildirimi merkez ekip tarafından kapatılmıştı. Lakin yukarda bahsettiğim gibi sorunlar oluşabiliyor.

İyi forumlar.

9. 41TRNoName

41TRNoName User

valla kullanıcıların sizden daha iyi bilgisi var ne işe yapıyorsunuz o zaman siz ben onu anlamadım

10. 3 gündür çarım korsan haritasında saat 18 den 24 e kadar açık bıraktım bir tane bildirim gelmedi kesin olarak yok

11. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Lütfen üslubunuza dikkat ediniz. Forum yöneticileri tamamen gönüllülük esasına göre sizlere yardımcı olmaktadır. Bizlerin verdiği cevaplar doğruluğu kesin cevaplardır. Üyelerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Merkez ekibe bildirildi ne gibi plan kurdukları henüz tarafımıza bildirilmedi belirtilen sorun mevcuttu ancak onuda kapatıp tamamen şans usulüne göre haritalara sessizce gönderilmesini tercih etmiş olabilirler. Bu zaman zarfında otomatikman habersizce haritalarda doğmaktadır.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.