Blacklight Kapısı Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kıbrıslıdede tarafından 12 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Eternal Blacklight Kapısı'nda boosterlarla ilgili olan oyun açığını kullanan oyuncular veritabanından bulunmuştur. Bundan sonra gerçekleşecek olanlar:
    • Sıralama kayıtları kaldırılacak ve ödüllerden mahrum bırakılacaklar
    • Bu işlem bu gece gerçekleşecektir. Eğer ilgili oyuncular bu sırada kapı içerisindelerse kapıdan çıkarılacak ve kapıyı tekrar kurarak baştan başlamaları gerekecektir. Bu işlemler sırasında kaybedilen herhangi bir şey oyun açığından faydalanma söz konusu olduğu için tabii ki telafi edilmeyecektir.
    • İlgili oyuncular tarafından daha sonra elde edilecek olan sıralamalar etkinlik içerisinde dikkate alınacaktır.
    bu şu demek oluyor sıralama ödülü olan kıytırık 750k uriyi alamıcaklar demek ama kastıkları 7 8 milyon rinusk takipçi şeref puanı tecrübe puanı rütbe puanı birleştirdikleri milyon milyon seprom rsb kamuflaj cayır cayır kastıkları tyrannos modülleri ve abl lazerleri yanlarına kâr kalıcak demek gerçekten 1 nisana çok var sayın yönetim yani her şeyi tespit edebilen scriptleriniz bu alınan malzemelerimi tespit edemiyor :D :D :D :D

2. keskinniyo

keskinniyo User

:(

3. BUKANN

BUKANN User

biz diroit uçuş düzeni değişemeyip patlayalım buglar yorulduk, adamlar bugu kullanıp sefasını sürdüler sonuçta olan bize oldu

PΘSΞΨDΘΠ bunu beğendi.
  4. 03_YOU_18

03_YOU_18 User

Yönetim şunu diyor bundan sonra bug çıktı mı yapın diyor 3 saatte 2 milyar şeref kasmış 8 milyon rinusk milyonlarca abl gelip diyor ki etkinlik sıralaması silinecek N/A böyle oyuna N/A böyle yönetime.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Kasım 2020
  5. Merhabalar,

Konu başlığınızı düzenledim. Alınan kararlar ile ilgili bize olan tavrınıza anlam veremedim. Biz bug ve hataları raporluyoruz, kararı merkez ekip veriyor. Burada dalga geçmenizi gerektirecek olay nedir?. Lütfen yaşadığınız sorunları uygun bir üslup ile belirtin. Haksız yere alınan fazla malzemeler, edilen haksız her kazanç için ceza uygulanacağından emin olabilirsiniz. Sizden sabırlı olmanızı rica ediyorum.

Mesajınızı forum kuralları gereği düzenledim. Lütfen üslubunuzu bozmayın. Yönetim'e karşı kullandığınız ifadelerin tekrarı halinde ceza vermek zorunda kalacağım. Gerekli işlemler merkez ekip tarafından yapılmaktadır.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Kasım 2020