Blighted Gygerthrall, Hibrit Oranı ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BeRkaYReiS* tarafından 20 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. küçük blighted yaratıklar hibrit hiç vermiyor 30 40 tane kestim normalde kolay çıkıyor acaba arayüzden felan bişeylemi alakalı acil yardım ?

2. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle başlığınızı düzenledim.

Blighted Npcsinde Hibrit Oranı biraz düşüktür lakin 30-40 tane NPC kesip düşmesi şansa bağlıdır. Ayrıca Sayfayı tekrar yenileyip haritada gezmenizi rica edeceğim. Eğer göremezseniz şansızlıkdan başka bir şey değildir. Dükkanda destekler bölümünden Hibrit düşme oranını arttıran destekleri alırsanız çok daha fazla düşecektir. Konu hakkında daha detaylı bilgi için ilgili konuya Buradan gidebilirsiniz.

Destekler

Destekler, dükkanın ekstralar kısmında yer alıyor. Desteklerin süreleri gerçek zamana göredir.

Özel Kombo Desteğinin etkisi, Fayda ve Olasılık desteğinin etkileriyle birikmez, ancak süreye ekler.

İsimDesteklenen nesnelerEtkiSüre
    Özel Olasılık Desteği- Hibrit AlaşımOyuncunun Hibrit Alaşımı ve Indoctrine Oil alma şansını %50 artırır3 saat
    Özel Fayda Desteği- Hibrit AlaşımÖdül alındığında Hibrit Alaşım ve Indoctrine Oil miktarını ikiye katlar.3 saat
    Özel Kombo Destek- Hibrit AlaşımÖdülü ikiye katlar ve Hibrit Alaşım ile Indoctrine Oil bırakma şansını %50 artırır.4 saat.

İyi Forumlar.