Bloke

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by __GoGoisT__, Jan 18, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. E-PIN imi birkaç kez yanlış girdiğim için bloke oldu gözüküyor. E-PIN in doğrusunu yazmak istiyorum bu sefer bloke olduğu için onuda yazamıyorum. Mega kazanç x3 te almak istiyordum ve hercules tasarımı gelsin diye çekmiştim E-PIN ı ancak bloke olduğu için hiçbirşey yapamıyorum bu bloke ne zaman açılır? admin yazarsa memnun olurum. Konunun nereye açılacağını bilmediğim için buraya açtım kusura bakmayın. supporta yazın diceksiniz ben yazdım ama onlar cevap verene kadar mega kazanç bitti ve hercules te bitmek üzere

Last edited: Jan 18, 2015
  2. Merhaba ,

Maalesef forum üzerinden bizlerin yapabileceği bir şey yok. Support ise yoğunluğa bağlı olarak size 5 dakika içinde , 1 saat , 5 saat yada en geç 48 saat içinde cevap verecektir. Keşke acele etmeyip E-Pin'i yazarken dikkat edip 2-3 kere kontrol etseydiniz.

19 Ocak 2015 Yerel Sunucu Saatiyle 23:59'a kadar geçerli.

İyi forumlar.

3. Son yazışımda farkettim doğrusunu ama çoktan bloke oldu dedi artık.Peki bu bloke ne zaman açılır bir fikriniz ya da tahmininiz var mı?Ayrıca support bana o saatte almış gibi ödüllerimi verebilir mi? Teşekkürler.

4. Merhaba ,

Tam olarak süreyi hatırlamıyorum fakat siz support'a mesaj yolladıysanız asıl cevabı bekleyiniz. Pazartesi gündüz bir yanıt gelmezse size gelen Ticket numarası olan mail ile tekrar geri mail atınız.

İyi forumlar.

5. o maile cevap mı veriyim yoksa supporta tekrar mail mi atıyım

6. Merhaba ,

Siz ilk olarak support'a mesaj yollayınca otomatik bir mail gelir ve onunla birlikte Ticket yani bilet numarası yollanır. Eğer Pazartesi günü 14:00-15:00 civarına kadar asıl cevap gelmezse otomatik gelen mail'deki ticket numarasını kopyalayıp mail başlığı kısmına

yazıp yeniden mail atınız.

İyi forumlar.

NobleWolf_1903 likes this.
  7. ödeme karaliste sorunu mu bu benim sorun? supporttan ödeme karalıste sorunu yaşıyorsanız karalisteden çıkmak için fiş açmalısınız diyor? ben ödeme karalistesine mi girdim yani

8. Merhaba,

Daha önceki satın almalarınız ile alakalı bir durum olabilir. Supporta gerekli mesajı attığınız zaman bu konu hakkında size yardımcı olacaklardır.

İyi Forumlar.

9. Önceki alımlarımda hiç bir sorun olmadan almıştım bu sefer birşeyler oldu ve çözülemiyor.Support benim dediğimi anlasa çözecek olayıda anlamıyor :)

10. Merhaba ,

" E-pin ile alışveriş yapmak isterken x defa hatalı girdiğim için bloke oldu ve E-pin'i doğru yazmış olsamda olmuyor " şeklinde daha anlaşılır şekilde yazarsanız iyi olacaktır. Üstü kapalı " hesabım bloke oldu " tarzında bir şeyler yazdıysanız farklı anlaşılmıştır.

İyi forumlar.

11. bende aynen dediğiniz gibi yazdım fakat bana talep fişi falan birşeyler diyor bende bir daha mesaj attım bakalım cevap bekliyorum

12. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Bilet numarası hakkında buradan ayrıntılı bilgili alabilirsiniz.

İyi Forumlar

13. Gerçekten yazık olmuş Supportta mesaj atmanda yarar var

14. konu kilitlenebilir teşekkürler

15. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba ,

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

Keyifli Forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.