BO2 destek paylaşımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cücücüm tarafından 8 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

BO2 Destekleri İç Savaş DÜşmanlarına Yansılıtılmalı mı?

1. Hayır (yansıtılmamalı)

oy sayısı 19
    95,0%
  2. Evet (yansımasında bir sakınca yok)

oy sayısı 1
    5,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. cücücüm

cücücüm User

O kadar uri ya da para verip dağıtılmış destek alıyoruz, aldığımız desteğin yarısı iç savaş düşmanları tarafından paylaşılıyor. Bu mantıksız bir durum değil mi? İç savaşdaki düşmanlar da bunu paylaşamamalı dış şirketlerde olduğu gibi.

2. Merhaba,

Söylemek istediğinizi tam anlayamadım,gruba dönük dağıtılan destekler sadece aynı grupta olduğumuz oyuncular tarafından kullanılabiliyor.Belki siz farklı bir konu hakkında yorum yapmak istediniz,biraz daha detaylandırmanız konu anlaşılırlığı açısından daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.Şimdiden elinize sağlık

Keyifli forumlar

3. cücücüm

cücücüm User

Şöyle anlatayım sayın Şehzade. Örneğin benim gemimde bir adet DMG-BO2 mevcut. Bu bana %10 vuruş desteği, yanımda, yakınımda olan dost gemilere de %5 avantaj veriyor. İlginç olan şudur ki bu avantajdan, aynı şirkette olduğum halde, savaş halinde bulunduğum kişilere de gidiyor. Bu avantajdan savaş durumunda bulunduğum, aynı şirketteki gemilerin faydalanmaması gerekiyor düşüncesindeyim.

Bu konu anlaşılamadı galiba. yeniden mi güncellesem?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Nisan 2016
  4. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

ayni sekilde bencede ic savasta oldugumuz ayni sirket oyuncularina guclendirici dagitilmamali.:cool:

5. pokemonTr6

pokemonTr6 User

Galiba Darkorbit ekibi 2.desteklerin sadece gruptakilere işlediğini düşünüyor hatta dükkana para ile satıldığı zamanlarda açıklamada grup desteği diye yazıyor parantez içinde. Ama aynı şirketteki herkese %5 bonus veriyor düşman klan da olsa.

DARKLORD bunu beğendi.
  6. cücücüm

cücücüm User

Görüyorum ki bu kadar önemli nbir konuya katılım çok az. halbuki oyundaki tüm dengeleri değiştirebilecek bir durum bu.

Muhtemelen öyle. Ben de bunun bir hata olduğunu düşünüyorum. bu yüzden konuyu ilk önce teknik hatalar bölümüne açtım ancak buraya attılar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 May 2016
  7. DARKLORD

DARKLORD User

kesinlikle düzeltilmesi gereken bir hata. dağıtılmış desteğin açıklamasında söylendiği gibi aynı harita üzerindeyken grubumuzdaki kişilere dağıtılmalı, yakındaki aynı şirket üyelerine değil.

8. Merhaba,

Geçen günlerde bende de %25 vuruş hasar ve %55 kalkan vardı iç savaşlarımızda bundan nasibini alıyordu açıkçası çok uzun süredir böyle olduğu için o %5 lik artışı görmezden geliyordum.Sonuçta onlarda olsa bu sefer de biz yararlanacaktık.Ama isteğiniz üzere bu konuyu gerekli mercilere ileteceğim.

İyi Forumlar

Son düzenlenen: 16 May 2016
    cücücüm ve DARKLORD bunu beğendi.
  9. Aynen karşim kalkması lazım.

10. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünün aşağıdaki kuralına göre konunuz kilitlenip arşive taşınmıştır.

Bölüm kurallarına buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.