BO3 mü Cyborg mu ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ArtemisJR tarafından 1 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

1,5m uri ile ne yapmalıyım ?

1. Cyborg al

oy sayısı 9
    42,9%
  2. BO3 al

oy sayısı 12
    57,1%
  1. ArtemisJR

ArtemisJR User

Sizce hangisi önceliğim olmalı

2. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Oyun stratejinize göre istediğiniz şekilde devam edebilirsiniz. Savunma odaklı düşünüyorsanız b03 tavsiyemdir. Eğer savaşmayı seviyorsanız cyborg almanız düşmanlarınıza karşı iyi bir avantaj elde edebilirsiniz :)

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Nisan 2020
  3. Sağlıklı bir tavsiye verebilmemiz için daha fazla bilgi vermeniz lazım. Modüller, kalkanlar, lazerler ne alemde ve oynayış tarzınız nasıl?

4. git bo3leri diz solace kullan cyborg devri bitti

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  5. ArtemisJR

ArtemisJR User

Üstadlar full proyum hepsi 13 seviye , irislerim full 13 lvl , apis zeus mevcut. Solace için modüllerim yok . şuan spectrum kullanıyorum. %8 hasar modülü mevcut. havoc , herküles full. 31 argeyim. 1,5 m uri var. ya 2m uri biriktirip indirim çekip BO3 malzemelerinden alacağım 40 ar tane , veyahut indirim çekip cybrog malzemelerini alacağım. açıkçası uriyi başka yerlere harcamak istemiyorum. ( pet, arge gibi yerleri kastediyorum. Artık yaparsam sadece hades yapmak istiyorum o da bölünme kristali kasmak için. ) gemimi fullemeden rütbe ve exp kasmak istemiyorum.

6. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Şuanki geminizin durumuna bakılarak zeta kapısını yapmanın size çok faydalı olacağını söyleyebilirim. Zetadan gelen kutu anahtarlarıyla BO3 ve cyborg gemisinin malzemelerini çıkartabilirsiniz aynı zamanda gelen dosyalarla da argenizi tamamlayabilirsiniz. Bunlara ek olarak gelecek tecrübe şeref ve x4 sizin daha hızlı gelişmenizi sağlayacaktır. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Minerva bunu beğendi.
  7. Welbeck

Welbeck User

Bana sorarsan cyborg a vereceğin oillerle droitlerini ve toplarını geliştirmelisin cyborga o oil çok fazla bencee.

8. Yeni etkinlik solace ile alakalı 2. fırsat cyborgdan ziyade ona yönelmeni tavsiye ederim gemi açısından, cyborga gidecek oilleri de proları 16 seviye yapmada yani "geliştirmeler" kısmında harcaman daha iyi olur bence.(Anket açısından cevap vericek olursam Bo3 tarafındayım, yani onun parçalarını indirimle alır bolca chromin ve rinusk kasıp fullersin :) )

ArtemisJR bunu beğendi.