bo3 parçalarını nerden almalıyım ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MrWho tarafından 31 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MrWho

MrWho User

bo3 yapmak istiyorumda parçalarını uridyumla mı alsam yeşil kutudan mı çıkartmaya çalışsam karar veremedim yeşil kutudan düşme şansı benım bildiğim kadarıyla milyonda bir ne tavsiye edersiniz? prolarım full, arge 5 tane yanıltma manevrası eksiğim var onu da tamamlamayı düşünüyorum 5m uridyumum var ve dediklerimimi uridyumla alabilirim zeta yapmak mantıklı mı ?

ahmetbeypolat bunu beğendi.
  2. hσpє

hσpє User

O parçalara harcayacağınız uridiumla ganimet kutusu açsanız, zaten o parçalar çıkacak. Bir de o kutulara harcayacağınız uridiumla zeta yapsanız, çok daha kazançlı çıkarsınız.

3. MrWho

MrWho User

2bin anahtardan o parçaları tamamlama şansım nedir acaba ben çok çok düşük biliyorum

4. Welbeck

Welbeck User

Hocam şahsen tamamen benim kendi yaptığımı söyleyeyim sana hiçbir zaman işimi şansa bırakmadım. Adı üstünde şans yüzde elli ihtimal olsa bile her iki tanenin birinden çıkacak diye bişey yok o yüzden şansa bırakma :) ama şöyle bişey de var daha zevkli oluyor şansa bırakmak heyecan arıyorsan aç sandık

5. valla güncelleme öncesi olsaydı yüzde 90 derdim hp mt birlikte bir kutudan çıkıyordu ama güncelleme sonrası hp ile mt ayrıldığı için ve çıkma şansını çok düşürdükleri için yüzde 03(üç) derim mahvettiler kutuları eskiden kutu toplayanlar çok şanslılar bol bol biriktirdiler bo3leri fullediler biz güldük zamanında şimdi onlar gülüyor.

6. Richie

Richie User

Zaten full durumdasin bos yere heyecan arama ve bo3 al isini sansa birakip olmadiginda uzulecegine isini garantili sekilde yaptiginda en azindan kafan rahat olacak

7. ateistkeci

ateistkeci User

Zeta ile Chromin kasıp Uridium ile parçaları almanı tavsiye ederim daha kazançlı ve daha az zamanını alacaktır :)

8. Bir ara kutulardan çıkarmaya çalışıyordum baktım olmayacak uri ile aldım parçaları. Tabiki daha çok hibrit işleyici icin geçerli. Mikrotransistörlerin çoğunu birleştirden aldım.

Quenn bunu beğendi.
  9. Açıkcası ben baya bir kutu açan birisi olarak söylüyorum.Kaç BO3 yapacağına bağlı.Eğer ciddi oranda yapacaksan tek seferde benim ki gib (15adet) Gereken parça urisi 1.680m. Ver geç derim. çünkü acacağın 500 kutuda 60 parça çıkarma ihtimalin %5-15 arası.İhtimallere vakit ayırmanın anlamı yok.

Şahsen sana şöyle bir tavsiye verebilirim. Chromin kasana kadar zeta yap pazar günü. Zetadan biriktirdiğin parçaları aç.Çıkarsa vereceğin temel uriden düşmüş olur hemde elit kasmış olursun. Tabi ki cebimde 1.680 uri dursun derim

10. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı düzenledim.

Eğer Prometheuslarınız Fullse ve elinizde fazladan anahtar varsa Kutulardan çıkarmak mantıklı olabilir. Sizin yerinizde olsam kutularda bir şansımı denerdim eğer tamamlayamayacağıma kanaat getirirsem Uridium ile dükkandan alırdım.

İyi forumlar.

lllecelll bunu beğendi.
  11. MrWho

MrWho User

cevap veren herekese teşekkür ederim kafamda bişeyler oluştu kilitleyebilirsniz.

12. Krios

Krios Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.