Bölünme kristali hangi kapı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _-İCRA-_ tarafından 25 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _-İCRA-_

_-İCRA-_ User

Çifte kapı bonusu olmadığında hangi kapıdan daha fazla bölünme kristali toplayabiliriz ? Çifte kazanç varken kuiperden 25-38 arası alıyordum. Şimdi 8 alabildim acaba çifte kazanç gittiğinden dolayımı öyle oldu yoksa o kapıdamı vermedi ? eğer çifte kazanç gitti ise hangi kapıdan alabiliriz hades yapamıyorum grup olmadığından ?

2. kırmızı mavi,obsidyen ve apocalypse kutuları haritada aktifken tüm kapılardan alırsınız. Kutular aktif değilken sadece delta,kuper ve kronos kapıları bölünme kristali verir.Ayrıca b.kristali çift ödülden etkilenmez.

Kapılardan Bölünme Kristali Düşme Tablosu

Galaksi Kapı AdıGaranti ödül- Sadece Kutu EtkinliğiÖdüller
    Alpha5-10-
    Beta5-10-
    Gama8-16-
    Delta10-156
    Epsilon10-15-
    Zeta10-15-
    Kappa10-15-
    Lambda10-15-
    Kronos25-3010
    Hades25-30-
    Kuiper25-308

3. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Hayır; GK Çift Ödül Bölünme Kristaline etki etmez, Kutu etkinlikleri (Obsidyen / K&M Kutu / Apoc) olduğunda verilir.

İyi forumlar...

4. _-İCRA-_

_-İCRA-_ User

bu kutu etkinlikleri ne zamanları geliyor ?

5. takvimi takip edin yeterli,ayrıca birleştirdende takip edebilir.

_-İCRA-_ bunu beğendi.
  6. _-İCRA-_

_-İCRA-_ User

birde son soru şimdi takvime baktımda yarın mavi kutu varmış yani gine ödül alırken 25-30 arasında bölünme alıcağım dimi ? ve kesin olarakta 8 bölünme ?

7. Yukardaki tablo ne alacağınızı açıkca belirtmiş,Kapıyı bitirmeden önce takvimi ve birleştiri kontrol edin alacağınız ödül yanmasın veya eksik almayın.Örneğin bu akşam kapıyı bitmeseydiniz yarın kırmızı mavi sandıklar aktif olduğunda tamamlamış olsaydınız mecut ödülün üzerine ek bölüme kristali alacaktınız.Belki 25 -30 arası artı olarak.;)

_-İCRA-_ ve .Paradoks. bunu beğendi.
  8. the_flood

the_flood User

kuiper yaptığını düşünüyorum dostum.kutu gününde kristaller toplam gelmiyor ona da dikkat et..şöyle yazar ÖRN ;

kuiper kapısını bitirdin
    20.000 uridium aldın
    30.000 ucb-100 cephanesi kazandın
    25 bölünme kristali aldın
    20 yeşil ganimet anahtarı aldın
    8 bölünme kristali aldın

yukarıda yazdığım örnektir.bölünme kristalleri ayrı ayrı yazar. gelmedi diye görürsen yada düşünürsen bu şekilde bak.

.Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.