bölünme kristali kaosu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Spark™[YiKi] tarafından 13 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar hangi kapı kac adet bölünme kristali verir sorusunun cevabını alamadım bir türlü bilen biri varsa yardımcı olabilirmi acaba bizlere

2. GREED

GREED User

Ve bu yüzden konuyu güncelleme fikir havuzuna açtın ? o_O
    Galaxy KapısıGaranti Edilen Ödüller
    Alpha5 - 10
    Beta5 - 10
    Gamma8 - 16
    Delta10 - 15
    Epsilon10 - 15
    Zeta10 - 15
    Kappa10 - 15
    Lambda10 - 15
    Kronos25 - 30
    Hades25 - 30
    Kuiper25 - 30

★κøπψα$ρøƦ★ bunu beğendi.
  3. klonaskeri

klonaskeri User

konunuz güncelleme ve fikir havuzunun konusu değildir. Lütfen konunuzu yeni başlayanlar bölümüne açınız. Veya modumuz konunuzu taşısın.

4. ayol korktum bölünme kristali az geliyorda çoğaltılması için oymu toplanıyor diyecektim ki .

Dostum konunu yeni başlayanlara taşınmasını bekle .

5. GREED

GREED User

Ayol korkma oyuncunun cebine yardımda bulunacak her konu desteklenebilir bence :D

x-Exotic_Arap-x ve MuratHancı bunu beğendi.
  6. takemyhard

takemyhard User

birazönce delta yaptım verdiği 6 adet?... bu tabloda bi yanlışlık olmasın?...

GREED bunu beğendi.
  7. GREED

GREED User

Aaa ben bir mesajdan kopyalayıp yapıştırmıştım.
    Kusura bakma doğruluğuyla ilgili bilgim yok :/

takemyhard bunu beğendi.
  8. Bölünme kristalleri sadece obsidyen ve apocalypse günlerinde yukarıdaki tablodaki yazanları vermektedir. Normal zamanda yaparsanız sadece delta ve kronos (yanlış hatırlamıyorsam birde kuiper) bölünme kristali verir. O da yukarıdaki tablodan daha az veriyor.

9. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Bölünme Kristali Düşme Tablosu
    Galaxy Kapı AdıGaranti ödül- Sadece Obsidyen etkinliğiZaten varolan ödüllere şunlar eklenecek:Sadece tamamlandığında
    GG Alpha5 ila 10Evet
    GG Beta5 ila 10Evet
    GG Gama8 ila 16Evet
    GG Delta10 ila 156Evet
    GG Epsilon10 ila 15Evet
    GG Zeta10 ila 15Evet
    GG Kappa10 ila 15Evet
    GG Lambda10 ila 15Evet
    GG Kronos25 ila 3010Evet
    GG Hades25 ila 30Evet
    GG Kuiper25 ila 308Evet

Obsidyen, Kırmızı&Mavi ve apocalypse kutuları aktif iken tüm kapılardan normal zamanda delta kronos kuiper kapılarından elde etme şansınız vardır.

Keyifli forumlar dileriz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.