Bölünme Kristali Nasıl Kasarım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HatayLı_ASİ_[☾★] tarafından 3 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arakadaşlar spartan almak istiyorum.Ancak bölünme kristali kasamıyorum.En iyi şekilde hades ile kasılıyor galiba.Ama pazar günleri pek giremiyorum.Girsemde oyunda solo takıldığım için grup bulamıyorum.Hades haricinde tavsiyelerinizi bekliyorum.

2. Sanırım dün kappadan çıktı bana her bitirmeye veriyor mu bilmiyorum

3. Kapılardan çıkıyor dostum, çift kapılarda bitir 2kat veriyor.

4. Evet çıkıyor biliyorum da hades hariç diğer kapılar az veriyor ya 25 kapı yapacaksında 1 tane spartan alıcaksın :( Başka bir yol yok mu?

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Konunuzu uygun bölüme taşıdım.

Hades grubu ile veya diğer kapıları bitirerek bölünme kristalin kasabilirsiniz. Yinede en hızlı yol Hades yapmaktır. Desteklerinizin tam olduğundan emin olun ve chatte "Hades grubu arıyorum" yazın mutlaka sizi gruba davet edeceklerdir.

Haritalarda özel kutular ( Obdisdyen, Mavi ve Kırmızı, Apocalypse vb. ganimet kutuları) olduğu zaman kapıların verdiği bölünme kristali sayısı bu şekildedir.

Galaxy Kapı AdıGaranti ödül- Sadece Obsidyen etkinliğiZaten varolan ödüllere şunlar eklenecek:Sadece tamamlandığında
    GG Alpha5 ila 10Evet
    GG Beta5 ila 10Evet
    GG Gama8 ila 16Evet
    GG Delta10 ila 156Evet
    GG Epsilon10 ila 15Evet
    GG Zeta10 ila 15Evet
    GG Kappa10 ila 15Evet
    GG Lambda10 ila 15Evet
    GG Kronos25 ila 3010Evet
    GG Hades25 ila 30Evet
    GG Kuiper25 ila 308Evet
    İyi forumlar.

6. kuiper yada indrim vip artık pazar indrimi ile hocam sureklı lambda dönersen olur ama 120 kapı falan yapman lazım lambdada

7. Anladım cevaplarınız için teşekkürler.Kilitlenebilir

8. Bonibon

Bonibon Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.