bölünme kristali

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tarik59[FREE] tarafından 17 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bölünme kristali toplamanın tek yolu kapı yapmak mı ( yap yap bitmiyor 2000 tane lazım ) başka bir yolu varmı

2. kapı yapmak

3. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Maalesef neredeyse tek yolu bu. Zaman zaman da görevlere geliyor ama 1er 2 şer tane.

İyi forumlar.

4. Cillos™

Cillos™ User

Bazen günlük ödüllerden veriyor ama yapabileceğin ekstra bir şey yok. Nadiren de etkinlik görevinden filan verebiliyor.

5. WolfWar

WolfWar User

Seri şekilde hades dönersen aslında çok basit olduğunu görüceksin :)

Cillos™ bunu beğendi.
  6. ya kapı açma konusunda çok beceriksizim hades açarken hep 41 parçadan sonra takılıyorum , 41 parçaya kadar harcadıgım enerjinin 2 katını harcıyorum 45 yapmak için :(

WolfWar bunu beğendi.
  7. bu bölünme kristali ne işe yarıyor ?

8. Birleştirmede işe yarıyor.Genelde spartan için.
    Hiç durmadan hades dön pazarları.Ayrıca 41 parçadn sonra 5li ya da 10lu çarpanları sürekli kullanarak açmanı tavsiye ederim.Bir de nanosu full olan gemiye değişip yapman parça çıkma şansını arttıracaktır.

★κøπψα$ρøƦ★ bunu beğendi.
  9. arkadaşlar uri biriktirin veya satın alın hafta sonu gg günü x2 de 7-8 kişi olup sürekli hades yapın çok çabuk ihtiyaçlarınızı karşılarsınız hem urinizi büyük bölümü geri gelir hem lf4 lerinizi tamamlar hemde bolca bölünme kristali toplarsınız kapı basarken phenix olun bu fazlaca dp puanı çıkmasını engeller ve çarpan verir artı vip indirim paketi kullanırsanız daha az uriniz gider kapı basarken birde rütbeniz hızlıca yükselir hafta sonu şeref güçlendiricisinde uri alırsanız bol şanslar

lastshot12345 pardon kardeş yazını okumadan yazdım aynı konudan bahsetmişiz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 May 2018
  10. GRILucid

GRILucid User

Phonexle kapı basma olayını bitirdiler artık ilk geminin nano gövdesi dolunca diğer gemilere gidiyor gövde puanı. Ama diğer dediklerine tamamen katılıyorum

11. Öyle bir şey yok, ben hala nano gövdesi dolu olan gemide basıyorum ve eskisi gibi devam ediyor. Yani uyduruyorsunuz :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.