Bug / Oyun hatasi Bölünme Kristali

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve LARK1988 tarafından 20 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. LARK1988

LARK1988 User

Normalde Bölünme Kristali oyunda Obsidiyen, Kırmızı ve Mavi kutular, apocalipso kutuları varken aşağıdaki gibi düşmesi gerekirken KUIPER KAPISI yaptım sadece 8 tane verdi.

Bunu lütfen bildiriniz

Bölünme Kristali Düşme Tablosu
    Galaxy Kapı AdıGaranti ödül- Sadece Obsidyen etkinliğiZaten varolan ödüllere şunlar eklenecek:Sadece tamamlandığında
    GG Alpha5 ila 10Evet
    GG Beta5 ila 10Evet
    GG Gama8 ila 16Evet
    GG Delta10 ila 156Evet
    GG Epsilon10 ila 15Evet
    GG Zeta10 ila 15Evet
    GG Kappa10 ila 15Evet
    GG Lambda10 ila 15Evet
    GG Kronos25 ila 3010Evet
    GG Hades25 ila 30Evet
    GG Kuiper25 ila 308Evet

Eşşek•Arısı ve muamma03 bunu beğendi.
  2. muamma03

muamma03 User

doğru böyle bir hata mevcut merkeze geri bildiğim yapıldımı ?

3. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Bu sorunu gün içinde deneyip gerekli bildirimle yapıcağız.

Bizlere bu konuyu ilettiğiniz için teşekkür ederiz.

Düzeltme kutular aktif değil şu anda bu yüzden aldığınız miktar doğru.

İyi forumlar..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Nisan 2018
  4. 19 Nisandan beri kırmızı&mavi ganimet kutuları aktif. Nasıl aktif değil dediniz anlamıyorum :)

5. edinak1979

edinak1979 User

Bölünme kristali vermesi gerekirken vermiyor.
    DO ekibi böyle giderse oyunu sadece kendiniz oynarsınız :)

6. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Şuanda Global Avrupa sunucularında haritalarda kutular mevcut değil. Sadece montaj ekranında birleştirilebiliyor. Dolayısıyla vermemesi normal olandır.

İyi forumlar.

7. Öncelikle sakin olunuz. Kapılarınızı yapınız. Yaptığınız kapıların ödüllerini seyir defterinden ss alıp supporta gönderiniz. Hata olduğunu göreceklerdir. Eksik gelen ödülleri size geri tanzim edeceklerdir.
    İyi forumlar.

8. Böyle olmamalı %50 çekmişiz takvime uyuyoruz ama yok şöyle yok böyle inanın canım çooook sıkıldı

9. LARK1988

LARK1988 User

Sayın adminim bu teknik bir hatadır ve düzeltilmesi gereklidir, normal bir durummuş gibi değerlendirilmesi çok yanlıştır.

Bunun telefisini yarın galaksi kapı ödüllerine bölünme kristalini ekleyerek yapabilirsiniz.
    Çokta iyi olur hatta süper olur ;)

Son düzenlenen: 21 Nisan 2018
    22[[göç]]22 bunu beğendi.
  10. Geçenlerde bana oldu 1 saat arayla 2 kuiper bitirdim.Önce bitirdiğimden aldım 2.ci 8 tane verdi birleştirde olmasına rağmen bana haritalarda aktif değildi üzgünüz gibisinden mesaj geldi.Bugünkü takvimdede sandıklar aktif yazıyor mutlaka vermesi lazımdı.

11. -Star-

-Star- User

Çift kat ödüller verilmediğinde de aynı kaos ortamı oldu.Sonrasında gerekli açıklama ve düzeltmeler yapıldı,yapılıyor.Bir sorun varsa düzeltilir,biraz sabırlı olunması lazım sadece.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.