bölünme kristali

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ❌⭐CRΛZY⭐ΣΛGLΣ⭐❌ tarafından 6 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. en fazla bölünme kristali hangi kapıdan çıkıor ve nekadar miktarda verior. spartan için 2250 tane bölünmeyi nekadar sürede yaparım sizce

2. özel sandıklar çıkınca kuiper yapıyorum.genelde 35-38 arası bölünme kristali veriyor.bazende 215 bin uridyum veriyor.hazine bulmuş gibi oluyorum..bu arada kuiper kapısını 1400-1800 gg ye açabilirsin..

3. şimdi en çok bölünmeyi kuipermi veriyor ?

4. alfaemre

alfaemre User

hades ve kuiper

5. kardeşim bir kuiper açıp yapana kadar harcıcagın uri ile 5 hades yaparsın ve bölünme kristalini 5 kat fazladan almış olursun hades indirim vip kullanınca hafta sonları x2 de hades 25,000 veya 35,000 uriye açılıyor ama kuiper 200,000 uriye açılmıyor ve hades en az 20,000 uri iade ediyor kuiper ne veriyor inceleyin iyice görün

6. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Kapıların verdikleri bölünme kristalleri aşağıdaki gibidir.

GG Alpha5 ila 10
    GG Beta5 ila 10
    GG Gama8 ila 16
    GG Delta10 ila 15
    GG Epsilon10 ila 15
    GG Zeta10 ila 15
    GG Kappa10 ila 15
    GG Lambda10 ila 15
    GG Kronos25 ila 30
    GG Hades25 ila 30
    GG Kuiper25 ila 30
    Hades kapısını yaparsanız daha hızlı biriktirirsiniz.

İyi forumlar.

7. tamamdır modum bilgi için teşekkürler. konu kilitlenebilir. cevap veren herkese teşekkür ederim

8. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.