Bölünme kristali

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BonezCrusher1 tarafından 11 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Spartan için bölünme kristali gerekiyor bölünme kristalini en hızlı nasıl kasabilirim

2. .maxpayne

.maxpayne User

3. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

hades kapısıyla

4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

V*A*Y*N*E1 arkadaşımızın da dediği gibi en hızlı bölünme kristalini Hades Kapısı ile kasabilirsiniz. Şimdiden kolay gelsin, iyi oyunlar :)

İyi forumlar.

5. Hades için grup kurmak lazım,ben kuiper yaparak spartanları tamamladım.Ayrıca kuiperde şansa bağlı olarak 200.000 uri düşme ihtimalide var.(225*10) 2250 TANE B.kristali için yol bayağı uzun.İyi şanslar.

6. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

kuipera kıyasla hades açmak daha kolay ve çarpan tutturursan zararsız bir şekilde açabiliyorsunda kapıyı

7. Ketolar

Ketolar User

Hiç hades yapmadım ama tek başına kaç dk sürer grupla kaç dk ve yapabilmek için minimum ne kadar güçlü olmak gerek?

8. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Hades kapısı bir grup kapısıdır, bu nedenle grupta bulunan diğer arkadaşlar full olduğu sürece siz full lf3 bile olmuş olsanız kolaylıkla yapabilirsiniz. Süre kısmı da çok fazla değişkenlik gösterebilmektedir fakat full bir grup ile 10dk da bitirebilirsiniz.

İyi forumlar.

9. kerimerim

kerimerim User

Tek yapamazsın çünki en az 4 kişi olmadan başlayamazsın kapıya.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.