Bölünme kristali

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ||IRONHIDE|| tarafından 11 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hades dönme dışında bölünme kristali kasabileceğim bi yer varmı

2. hadesin yarısı kadar bölünme kristalini boss kapısı verıyor, lambda, ama en iyi yöntem hades yapman gereken tek şey tp şp bo2leri almak 20bin üri oda :D herkes zaten seni grubuna almak ister dostum geminin durumuna bakmazlar yani birde 4x atmanı isterler zaten kapının sonunda veridği x4 karsılıyor harcadgını hatta kara gecıyorsn cogu zaman yani bence ugrasma hades dön

3. xalezeus

xalezeus User

bütün kapılar özel kutu günlerinde bölünme verir bunun dışında hades en hızlı ve kolay olarak yapılan kapı olduğu için millet hadesten kasıyor bölünmeleri kuppier kapısıda hades kadar bölünme veriyor alpha beta gama az veriyor 5-10 arası olması lazım diğerelrini tam olarak hatırlamıyorum

4. Sahmeran

Sahmeran User

hades kadar kuiper de veriyor ama kuiperde epey ugrasırsın 1 hades grubun saglamlıgına göre max 15 dk surer etkinlik gununde diger arkadasın dedigi gibi hon2 damage2 shield2 alabilirsen seni gruba zaten alırlar. hades en iyi yol deltadan ve lambda da da iyi cıkıyor diye biliyorum.

5. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Konunuzu uygun bölüme taşıdım.

Oyuncu arkadaşlarımızında dediği gibi bölünme kristalini en hızlı, özel kutular aktifken, hades kapısından kasabilirsiniz.

Kapıların verdikleri bölünme kristalleri aşağıdaki gibidir.

GG Alpha5 ila 10
    GG Beta5 ila 10
    GG Gama8 ila 16
    GG Delta10 ila 15
    GG Epsilon10 ila 15
    GG Zeta10 ila 15
    GG Kappa10 ila 15
    GG Lambda10 ila 15
    GG Kronos25 ila 30
    GG Hades25 ila 30
    GG Kuiper25 ila 30
    İyi oyunlar.

6. Özel gün dediğiniz ne birde nasıl hades ekibi bulabilirim x4le 80k vuruyorum kapı için yeterlimi

7. hasarınızn önemi yok demiştim zaten hocam şeref tp bo2leri çek yeter

8. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Haritalarda Mavi-Kırmızı, Obsidyen veya Apocalypse ganimet anahtarları olduğunda kapılar bölünme kristali vermektedir, ayrıca geminizi rahatlıkla alırlar hades gruplarına.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 11 Mart 2019
    .Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.