Bölünme Kristali

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve METALFIRTINA[TEK] tarafından 20 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba arkadaşlar, havoc ve herculleri birleştirmek için bölünme kristali istiyor ve toplamda 10 birleştirme için 2000 tane bölünme kristali yapmak lazım, bunu en hızlı nasıl yapabilirim bilgisi olan var mı?

2. ateistkeci

ateistkeci User

Bölünme kristalini kutu etkinlikleri(Kırmızı/Mavi-Obsidyen gibi) varken Kronos, Hades ve Kuiper kapıları 25-30 arası veriyor, yani seri hades dönerek hızlı şekilde kasabilirsin :)

3. Profil fotoğrafını nerden buldun? Bende indirmek istiyorum ama merak etme forumda kullanmayacağım forumda bu fotoğraf sana özel :)

4. Aery

Aery Guest

Merhaba,

ateistkecininde dediği gibi seri bir şekilde hades yaparak tamamlayabilirsiniz şahsen zamanında ben bu şekilde yapmıştım sizede önerebilirim^^ Buradan gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. ateistkeci

ateistkeci User

Fotoğrafı bir başkasından bulmuştum bayağı önce :p fotoğrafımın üzerine sağ tıklayıp yeni sekmede aç yap, ardından Google veya Yandexten fotoğrafı arat yaparak hd halini bulabilirsin :)

6. Teşekkürlerr :)