Öneri Bölünme Kristalini

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve LARK1988 tarafından 21 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Kırmızı ve Mavi kutular pazar günü aktif edilsin mi?

Anketin kapanma tarihi 28 Nisan 2018.
  1. Evet

75,0%
  2. Hayır

25,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. LARK1988

LARK1988 User

Dün takvimde olduğu halde Kırmızı ve Mavi kutuların aktif olmadığından galaksi kapılarından bölünme kristalini alamadık. Bu yükden 22.04.2018 pazar günü galaksi kapı ödüllerinde bölünme kristalini de olsun.

floppy43 bunu beğendi.
  2. floppy43

floppy43 User

Kesinlikle ben kapı yaptığım halde bölünme kristali alamadım normalde bölünme kristali vermesi gerekiyordu fakat alamadım oyunda normal şekildede kapı yaptığımızda bölünme kristali veriyordu artık buda yok oyunu gerçekten çok bozdular oyuncu sayısı çok azaldı oyunda

Son düzenlenen: 14 May 2018
  3. Arkadaşlar ne sandığı ne sepeti ,takvimde aktifken bitirdik erken kalktı vermediler,neymiş global haritalardan kalkmış.Birleştirde varken kapı bitirdik kısmi aldık itiraz ettik cevap bugün b.kristali verilmiyor çünkü sandıklar aktif değil 1 saat önce aktifti aldıkta ve birleştirde 3 saat daha varken kalkmasına niye kalktı yine aynı cevap haritalarda sandıklar aktif değildi.Ben burda konu açtım kimse çıkıpta destek olmadı bimlem kaç kişi konuya baktı kimseden ses çıkmadı.Onbeş gün önce aynı şey oldu yine isyan sonuç sıfır.Artık kimseye itimat yok kardeşim,kapı sonlandırmadan önce haritaları kolaçan ediyorum sandık varsa bitiriyor,yoksa bitirmiyorum.Bu konuya gelecek olursak bence kapı sonlandıran ödülünü bitamam almalı o sandık bu sandık aklım ermez.Dükkandaki fiyatlar euroya endeksli ama oyun içi ödüllendirmeler 5-10 senelik.Şu oyunu kafa dağıtmak için oynuyoruz göya kafamız daha çok bozulup ,sinir stres olup çıkıyoruz.

4. floppy43

floppy43 User

Oyun kaybeder oyuncuların çoğu oyunu bıraktı böyle devam ederse oyuncu denilen birşey kalmayacak oyunda ve oyuna para veriyoruz yaptıkları hatalar yüzünden oyundan soğuduk

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.