böyle bir saçmalık var mı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve frankel tarafından 21 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. frankel

frankel User

bu oyuna başlayalı 2 ay oldu şu ana kadar toplamda 250 lira harcadım ( harcadığım miktar çok ya da az demiyorum kişiye göre değişir ) oyun biraz fazla paracı diye düşünüyordum ama hoşuma gittiği için oynamaya ve zaman zaman harcama yapmaya devam ettim ama biraz önce gördüğüm olay beni bir daha darkobite kesinlikle para harcatamaz. petin isim değiştirme maliyeti 3000 ( üç bin ) uridum...tam bir para tuzağı.insanlar bu kadar keriz yerine ya da yolunacak kaz niyetine kullanılamaz. petin isim değiştirme maliyeti nedir ya..3000-4000 vs.uridumlar az gelebilir ama dikkat edin herşey uri ve para ile.mantıklı olun ve oyunculara bakış açılarını görün.

titans___ bunu beğendi.
  2. Merhaba ,

Bakış açısına göre değişir mesela oyuncu ismi için böyle bir uridium masrafı gibi bir şey yok. Yada klan ayarları ile ilgili ücret yok sadece bekleme süresi v.b. zamanlar var.

Bu şekilde yapılmış olmasının farklı bir nedeni olabilir illa işte uridium harcasınlar yada uridium alsınlar diye olacağını sanmıyorum.

İyi forumlar.

3. *Soulfly*

*Soulfly* User

pet ilk cıktığında öyledi ve değişmedi. o zamanlar oyun bu kdar gelişmiş değildi para yatrmdan da bişeyler yapabiliyoduk. o zaman için normaldir yani uri ile olması. suanda o kadar ileri seviyede gemi var ki sorun edilmiyo böyle şeyler. ben kaç yıldr oynuyorum hiç pet ismi uri ile olmasaydı keşke dedğimi hatrlamam. hergün değiştrilecek bişeyde değil nik olsn pek ismi olsun . bence normal

4. titans___

titans___ User

şimdi online oyunlar hep paraya döndü bu biliniyor herkez tarafından iyi hocam ama ben gemi kalkanı besliyom ne oluyor beslenmemiş 3 defa oldu bende diyom neden daha çabuk patlıyom 15 kalkan 15 lvlken çft güçlendiriyken bunları kassarak yapmadım patlıyom hemde aegsleyken tmrda attım uber beyaz rsbe ne varsa da kullandım neyse bu zaen belli 1 adamda oluyor admin falan heralde yetkili çok yakalandı da bunu çözemedim oyunu babası yaptırmış gibime geliyor neyse arkadaşın dediği de doğru para yatıryoz bu kaddar basit ir şey pet ism değiştirme urili ve oyundan zevk almakda paralı ben oynamıyom demiyom oynayamıyom artık diyorum ama millet tehdit algılıycaksa demiyim gerçekler acıdır 6130 saat elle kasdığım oyun 5 seneden fazladır oyunda olduğum bir oyun çıkmazlardayım ama zor parada yatırdım az da değil bazılarına göre azdır belki ama bana göre iyi bir para ama neye yarar babalarının oyunu ya kendi gibilere kalmıcakmı bu oyun ssanıyorlar

5. Merhaba ;

250 liralık uridium çekip harcama yapmışsınız, P.E.T'in isim değişikliği 3-4k uridium olması mı fazla geldi? Diğer online oyunları incelemenizi tavsiye ederim, çünkü bazılarında binek isimlerinin değiştirilmesine bile müsade edilmiyor. Bunun gibi ufak tefek şeyleri kafanıza takmayın derim. Arkadaşımız çok güzel söylemiş, durmadan değiştirmeniz gerekmiyor. Sabit bir isim yapın ve onu kullanın.

Kilitlenmesi uygundur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.