Böyle Haksızlıkmı olur ben para yatırdım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ƒєŋα tarafından 28 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ƒєŋα

ƒєŋα User

Kardeşim ben pvp de geziyorum lokum kesiyorum altta birisi küfür etti Bende dedimki CM ye (BURAK VE IRMAK CM TR4) kim küfür ediyor dedim onlarda sen ediyorsun dediler ve ban attılar sonra ekmek almaya gittim gelince oyunu açtım sunucu ile bağlantı kesildi diyor
    belirlenemeyen bir tarihe kadar ban yediniz diyor yani sınırsız yemişim siz dalgamı geçiyosunuz bende ben daha 3 gün önce 45 bin uridium çektim oyuna ondan sonra emek sarf ettim param boşa gitti ne yapıcağım o parayı ben yazın çalışarak biriktirdim daha 3 gün önce uridium çektim nereye gitcek bu eğer bu hesap açılmassa o para onlara haram olsun
    CM LER VE MODARETÖRLER LÜTFEN BANIMI KALDIRIN BİLİŞİM SUÇLARINA ŞİKAYET EDERİM EDEMEYECEĞİMİ SANMAYIN
    ID: 161818725

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

İd numaranız ile supporta yazınız lütfen.Forum üzerinden bu tür durumlara müdahele edemiyoruz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.