böyle ödeme sorunu yok ya

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ONETÜRK tarafından 24 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ONETÜRK

ONETÜRK User

az önce tr de x2 saatinde 10.000 uridium u 3.5 tl ye atm banka kartı ile (havale değil) aldım hesabıma direk 5000 bin uridium yollandı yani ne aldığım uri katlandı ne de aldığım paket doğru geldi böyle şeyler daha önce yaşandımı acaba ?? herşeyi geçtim yanlışlıkla 5 bin uri alsam o neden katlanmadı supporta yazdım cevap bekliyorum

2. sen gene iyisin :D

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Çıkış yapıp , tekrar giriş yaparak kontrol edin.

Eğer düzelmez ise ; Ödeme sorunları konusunda bizim yapabileceğimiz bir şey yok maalesef.

Support ile iletişime geçip , durumu izah ediniz

İyi Forumlar

Merhaba ;

Bu gerçek mi ? :confused: :eek: o_O

Mutlaka bir hata olmalı.

İyi Forumlar

4. ONETÜRK

ONETÜRK User

teşekkürler adminim gerekli yere yazdım. cevap geldiğinde sonucu edit atıcam buraya.
    iyi forumlar

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Support ' tan gelen cevabı forumda paylaşmak yasaktır.

Support ' dan gelen ilk cevap otomatik gönderilir ve gönderdiğiniz mailin ellerine ulaştığını belirtmek için gönderilmektedir.

Gelecek olan ikinci cevabı bekleyiniz.

Supporttan cevap , yoğunluğa bağlı olarak 48 saat içerisinde gelecektir.

Sorunu forumda yazmanız bir şey değiştirmez , Çünkü Forum üzerinden bizlerin yapabileceği hiç bir şey yok.

Sadece Support size yardımcı olabilir

Başka sorunuz yok ise kilitleyelim ?

İyi Forumlar

6. modum tam bir göz zevki de mi :D bu fotoyu görünce koptum bildiğiniz :D bunu çekicek arkadaş bana 1 tl versin ben 2 lordak keserim arkadaşa :D

7. Merhaba ,

Arkadaşlar büyük olasılıkla görsel bir hata var. Sabah gelecek reset ile düzelmezse gerekli yere iletiriz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.