Böyle Saygısızlık Görmedim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .=¯ßΛИΛßЦĿΛSMΛ¯=. tarafından 20 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar bugün yani 20 Mart 2016 günü chatte "Ne Mutlu Türküm Diyene!!!" yazısını paylaşmamla beraber ban yedim. Bence bu çok büyük saygısızlıktır. Bir insanın Türk olduğunu ve mutlu olduğunu nitelendirmesi kesinlikle ban sebebi olamaz. Tr4 serverindeyim, nickim de ⎝✫⎠亗BANABULASMA亗⎝✫⎠ . Gerekli bilgiyi supportla da paylaştım. Beni banlayan chat moderator de Buz[CM]'dir. Bunu neden paylaştım siz de bilin diye. Kesinlikle bu davranışımın ban sebebi olarak karşılanmaması gerekmektedir. Ban sebebi olsa bile bu kuralı koyanlardan ben kesinlikle şüphelenirim.

İyi Forumlar...

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Support ile iletişim haline geçtiyseniz sorun çözülmüş demektir.Bizler forum üzerinden birşey yapamayız.Sorun şuanda çözüldü bence bi cheatiniz kontrol edin.

Keyifli forumlar

3. valla global serverde sırf "Ne Mutlu Türküm Diyene! nicki yapmamızdan dolayı oyun birincisi gemimiz ırkcılık nedeniyle banlanmıştı..ama tr serverinde bundan dolayı ban atılması gerçekten acaip yani.

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Aldığım bilgiye göre cheatiniz açılmıştır.Sorun çözüldüğüne göre kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar

ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.