Bol bol ema atanlar emayı nerden buluyor?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxkubixx tarafından 16 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xxkubixx

xxkubixx User

Merhaba dostlar,

az önce adamın biriyle savaşıyordum savaşın başında ve sonunda adam 2 kez ema attı.
    ema atmasa ölmüştü ama emalarla kurtuldu arkadaş.
    ben bakıyorum bende 16 tane ema var.bir vsde 2 tane ema atmak benim için çok lüks :D
    ama millet çatır çutur ema atıyor.

Sorum şu
    Ema kasmanın kolay bir yöntemi falan var mı?
    Benim bildiğim dükkanda tam 500 uriye satılıyor ki bence çok pahalı.
    Siz nasıl ediniyorsunuz ema'larınızı yardımlarınızı bekliyorum.

2. Evet var EMP için birleştirde tane başına 5 mucosum ve 12 prismatium ve şu yöntemide var 500.000 uridium biriktirip indirim avantaj aldıgınızda 350 ye düşüyor ve bununla 1428 adet alırsınız ve 499800 tutar sizde bol bol atarsın hee şayet 1.000.000 uridium biriktirip alıcam diyosan 2856 adet Emp alırsın bol bol atarsın :)

3. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

ema gerekliyse atılır biterse temin edilir şahsen ben kullandıkça 10ar tane alıyorum gerekirse bi savaşta 10tanede atarım en önemli özelliklerden biri ema sizde temin edebilirsiniz bu kadr şaşırılcak birşey değil her oyuncuda olması gereken bir şey

4. Bot gemileri x-6, x-7 haritalarında yaratık keserek birleştir kısmından bolca alıyorlar.

5. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

böyle bir olayda mevcut lakin ema bir savaşın seyrini değiştiren en büyük etkenlerden biri herkesin elinde bulunabilir

6. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Twilıght¯-βΣĿĿΛ-¯ arkadaşımızın dediği gibi birleştirden veya dükkandan rahatça ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

7. xxkubixx

xxkubixx User

Hocam full olsam dediğiniz mantıklı yapılabilr ama bende daha apis zeus yok, parça topluyorum hala, uri ile açıcam kalanını o yüzden uri ile alamam malesef.

8. o zaman ilk söylediğimi yapabilirsin zaten kasılma zamanlarında oldugun için bol bol kristallon kesiyorsundur onlardan bol bol prismatium düşüyor :) lordakiumlardanda mucosum o şekil kasabilirsin ema

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.