Bol oyunculu server

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Arthas tarafından 14 Eylül 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arthas

Arthas User

Evet arkadaşlar.Uzun bir süredir oynamamıştım oyunu yaklaşık 4 yıl ve yeniden başladım bir hesapla.En çok oyuncu eskiden Global Avrupa 1'deydi orada başladım.Neredeyse hiç oyuncu yok en azından benim şirketimde.Eskiden Goliath 75m'di en az,şaka gibi gelebilir ama 10k'ya aldım cidden açık arttırmada komedi tamamen.
    Hangi serverlerde bol oyuncu ve rekabet var acaba o serverlere geçmeyi düşünüyorum

2. summer1905

summer1905 User

Tr3 e gel etkinliklerde birbirimizi yiyoruz :D ayrıca oyuncuların yarısı sayborg spartan

3. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Global Avrupa en kalabalık serverlardan birisi.

Sanırım en çok rekabet olan server Tr3.

Sunucuların birleştirilmesi düşünüşüyor ilerleyen zaman içerisinde oyun eskisi gibi olacaktır.

İyi forumlar...

4. Modum serverlar birleştirilirse de çok sorun olacak,rütbe sistemi cubikon bunlar mesela en önemli sorunlardan bazıları olur.Sizin fikriniz ne bu konuda ?

Cillos™ bunu beğendi.
  5. Cillos™

Cillos™ User

Rütbe sisteminde sorun olmaz. Bazı oyuncuların rütbesi düşerken bazı oyuncuların rütbesi yükselecek. Kalabalık serverlerde oynayan oyuncuların rütbelerine oranla rütbe puanları daha yüksek olacağı için serverler birleştiği zaman rütbeleri yükselecek. Çok oyuncunun olmadığı serverlerde oynayan oyuncuların rütbeleri, rütbe puanlarına göre yüksek olduğu için serverler birleştiği zaman düşecek. Herkes rütbe puanına göre hak ettiğini alacak

6. jarekkk

jarekkk User

Global Avrupa 1 boş derken eski maplarımı kastediyorsun genel olarakmı ? Global Avrupa 1şu haliyle hala en kalabalık server ve rekabet olarakta tüm klanlar savaş halinde resmen ^^
    Goliath fiyatı konusuna gelince oyuna yeni başlayan kimse yok sadece eski oyuncular devam ettiği için tekliflerde gemiler / tasarımlar yok pahasına alınabiliyor. Tr5 o konuda daha ideal Trde kayıt olan herkezi tr5 attığı için daha oynanılabilir.

7. Her yerde bol oyuncu mevcut. Oyuncuların %95 i *** zaten. Sende geri kalan %5 le takılmaya çalışacaksın maalesef ..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Eylül 2017
    summer1905 ve jarekkk bunu beğendi.
  8. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Mesajınız Düzeltilmiştir.

Biraz daha dikkatli olalım.

iyi forumlar.

9. Doğru ve gerçek olanı yazdım. Saygısızca veya herhangi kötü bir şekilde bir yazım olduğunu düşünmüyorum. Sizde yazdıklarımızı gizlemezseniz memnun oluruz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.