bole oyun olmaz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tabutçu99 tarafından 12 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tabutçu99

tabutçu99 User

bu oyun kadar saçma bisey gormedim ben adam tr4 sunucusunda *** oynuyan varmı diyor oyun ismi soyluyor yanı **************** cm ye diyorum adam oyun reklamı veriyor ve cm nin cavabı 12-09-2014 tarihinde saat 13:38:22, 2 Saat(ler) süresince çikarıldın. Tekrar 12-09-2014 saat 15:38:22 zamanında giriş yapabilirsin.işte bu kadar saçma bisey gormedim bırakıyorum kaç senedir oynadıgım oyunda sadece bir cm sevdim oda gitti .......

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Eylül 2014
  2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

CM ye adamın yazdığını kopyalarsanız, sizde bann alırsınız bu normaldir. Siz CM ye kişinin nick kopyalayıp bu reklam verdi ( yazdığını belirtmeden ) işlem uygulatsaydınız bann almazdınız. Ha ben böyle yaptım, zaten yinede hata var derseniz ne yazık ki forumdan chat bann şikayeti alınmamaktadır. Şikayetinizi supporta yapmalısınız.

Konuya gerekli cevap verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.