Bonus Hatası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●√↔F♥Я↔VΞNĐΞTTΛ●тüяк tarafından 8 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. herkese merhabalar ben iskandinavya 2 serverinde oynuyorum . bu servere kayıt olmak normal darkorbite kayıttan daha zor oldugu için bonus ödüllerini yapamıyorum vip istiyorum yardımcı olurmusunuz nasıl yapabiliriz bunu . arkadaşa davet atıyorum oda başka bi sw de çarı açıp kasıyor lvlini tamamladıktan sonra bana yazmıyor ama

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konuyu şimdilik iskandinavyada oynayan oyuncularımızın yorumlarını alabilmek adına yeni başlayanlar kısmına taşıyorum onların nasıl yaptığı hakkında yorumları alabilirsiniz

Normal koşullarda eğerki davet ettiğiniz kişi aynı ip üzerinden oynamıyorsa olması gerekiyor aynı ip üzerinde ise geçerli değildir.

3. modum aynı fiber neti kullanıyoruz modemden ama evler pc ler farklı bu durumda geçerli midir değilmidir peki ?
    Çünkü 2 evin toplamında 6 tane pc var ama evler yakın diye aynı 100 mbps fiber kullanyoruz

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Sonuc olarak aynı internet ağını kullanıyorsunuz ve o yüzden davet ettiğiniz kişilerin ödüllerini alamıyorsunuz evler pcler her ne kadar farklı olsada sonuçta aynı modemin ıp adresi kullanılıyor.

5. başka wifi bulmak lazım desenize :)
    peki modum aynı modem üzerinden farklı pc lerden kasılsak hani oda pusha giriyormu ? mesela diğer 2 pc de 2 tane çar benm uber kesmeme yardımcı oluyorsa

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Size yardımcı oluyorsa oda sıkıntı teşkil edebilir çünki o çarları sizin açtığınız anlamına gelebilir supporta yazarak kesin bir bilgi alabilirsiniz ama onlarında cevabı benim verdiğim gibi olacaktır diye düşünüyorum her ne kadar siz o çarları ben açmadım desenizde karşı taraf bu şekilde anlamayacaktır siz yinede aynı ortamda bulunmamaya gayret ediniz.

7. teşekkrler, bu arada diğer arkadaşlarımada sordum bonus onlardada işe yaramıyormuş isk 2 de bi hata var bu sw de açılmadıgı için heralde işe yaramıyor :(

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konu hakkında detaylı bir bilgiye sahip değilim server için supporttan detaylı bir bilgi alabilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.