Bonus Kapı Ödülleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OğlumBakGit tarafından 26 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. şimdi bu salıdan perşembeye kadar süren ekstra kapı ödüllerinden ben sayborg düşürmek için uğraşıyorum ve aklıma şöyle bir şey takıldı, yarın zetaya ilk bitirme ödülü olarak güzel birşey gelme ihtimali olduğu için (modül olabilir tasarım olabilir) son girişlerimi yarına bekletmek istiyorum ama diğer yandan yarın zetadan ödülün kaldırılması ihtimali de var. Bu durumda sayborg için şansımı denemeye ancak haftaya devam edebilirim. Siz olsanız ne yapardınız ve bu 3 gün içerisinde belirli bir kural var mı mesela atıyorum zetaya 2 gün üst üste ödül denk geldiyse son gün mutlaka boş kalır gibi?

2. NoName45_

NoName45_ User

Yazdığınızı doğru anladığımı düşünerek kendi fikrimi belirtmek isterim.

Bildiğiniz üzere kişisel ödüller 4 farklı kapıda olabiliyor. (Delta, Epsilon, Zeta ve Kappa) Bence hergün (Hergün'den kastım Salı-Çarşamba-Perşembe) rastgele olarak 3 farklı kapıya ve rastgele ödüller veriyor. En azından ben bu şekilde bir çıkarım yapmıştım.

Bu ödüller kişisel olduğu için paylaşmak ne kadar doğrudur bilmiyorum o yüzden üstü kapalı bir örnek veriyim size. Dün güzel bir ödül gelmişti kappa kapısına ve o kapıyı açıp yapmıştım. Ertesi gün yani bugün baktığımda ise aynı güzel ödül bu sefer de delta kapısına gelmişti ve bugün yine deltayı açıp yapmıştım.

Sonuç olarak benim fikrim ödüller ve kapılar tamamen rastgele gelmektedir.

_-Thanatos-_ bunu beğendi.
  3. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Öncelikle böyle bir kural bulunmamaktadır. Konu detayına buradan ulaşabilirsiniz. Fikir vermek gerekirse; yarına bekletmeniz bonus ödül açısından daha yararlı olacaktır. Ancak Zeta kapısına ödül de gelmeyebilir. Bu durumda haftaya yapmanız gerekir ama haftaya da çifte kapı ödülü olmayacağından pek kârlı olmayacaktır.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Ağustos 2020
  4. ateistkeci

ateistkeci User

Modum köprü olmamış konuya gitmek için :(

_-Thanatos-_ bunu beğendi.
  5. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Hatırlatma için teşekkürler. Bu sıralar mesaj düzenlemelerim bozuluyor. İnternet ile alakalı sanırım.

İyi Forumlar.

ateistkeci bunu beğendi.