Kutlama Bonus Kod İle Alakalı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve =Düzceli81= tarafından 17 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Admin Merhaba Bu Yaşanan Sorunla Alakalı Bir Bonus Kod Vermişsiniz Teşekkür Ederiz.Fakat Kod'u Kullandığım Taktirde 50 Adet Yeşil Ganimet Anahtarı Yerine 10 Adet Geldi.10.000 Uridium Denilmiş Ama Gelmedi Sebebini Sormam'da Bi Sakınca Varmı

2. dostum sen yanlış okumuşsun 10k ucb100 50 gg enerji yazıyor orada daha dikkatli oku :)

3. Ya Herneyse Ben Yanlış Yazmısım Ama Gelmedi 4.000 PLT-3030 Yazıyor Bende Yok

4. kod bu HICKUP
    vardır dostum iyi bak bana geldi çünkü sana da gelmiştir bir hata çıkacağını sanmam

5. keşke öyle olsaymış paket içeriği

6. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Bonus Kod içeriğine buradan ulaşabilirsiniz. Kodu kullandıktan sonra içeriklerin eksik eklenmesi gibi bir durum mümkün değildir. Dikkatli şekilde hesabınızı kontrol ediniz. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.