Bonus kod

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 20 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bunları veriyor.

500 Charopos Shards, 500 Styxus Shards, 10 hours DMG-DLB booster, 5,000 VB-142 purchased

Not : Darkorbit FM ve yönetimine teşekkür ederiz her zaman ki gibi duyuru yapılmadan önce öğrendik.Bu konu 24:00 dan sonra kilitlenebilir.

KurmayALBAY, Mr.User ve ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  2. Bende tam bu konuyu açmaya girmiştim , görmeyenler yararlansın üstte kalsın

ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  3. Teşekkürler

Not:Darkorbit Fm yönetimini bilmem ellerinden geleni yapıyorlar ama, oyun içi cm ve adminler anca milletle dalga geçerek, chat bannlaması yapıp, geri sayım yaparak bannlama yapmaktadırlar :)

.αкнιѕαяℓı. bunu beğendi.
  4. Teşekkürler faydalansın millet en azından

5. Teşekkürler.

6. Bu kodu bizlerle paylaşan arkadaşa teşekkür ederiz ;)

7. ateistkeci

ateistkeci User

Kod için teşekkürler :p aldım alacağımı herkes yararlansın :D

8. Sqweegel

Sqweegel User

nerden öğrendin kodu neden adminler paylaşmıyor bizimle

9. tr4-6 oyuncusuyum chat adminlerimden biri global chat te bu kodu paylaşmıştı , diğer sunucularda da paylaşıldığını varsayıyorum , chat e bakmamış olabilirsin

10. Ağa bugün sana yazdım da chat bani mi yedin :/

11. Heee bann yedim chatte tanıdık admin cm olduğu için bir hafta bann çaktı xD

12. Dediğimi sen bir düşün ya. ben de ayar olmaya başladım ama ban yerim ve bu da onların işine gelir.bu hiç istemediğim bir şey

13. Sıkıntı yok ben onlara yapacağımı biliyorum :) En fazla chatten bannlarlar

14. Bu soruyu adminlere sorman gerekiyor ama onların yerine cevap vereyim :)

KOD belirtilen gün ve saatte açıklama yapılacaktı.Facebook gibi sosyal ağlar üzerinden oyuncular öğreniyor bu durumu takipte kalmalısınız :D

15. Richie

Richie User

teşekkürler

16. _ALPHA_

_ALPHA_ User

Merhaba,

Paylaşımınız için teşekkür ederiz. Bonus kodun forumda ne zaman paylaşılacağı ekip kararında değildir. :) Bizlere iletilen saat ve tarihte kodu paylaşmış bulunuyoruz. Yani bizi hedef alarak yazmış olduğunuz söylemler yersiz ve açıkçası da bizi üzmektedir.

Facebook 'ta foruma göre daha önce paylaşılması günümüzde sosyal medyanın gereğidir. :) Dilerseniz bu konularda Google'ın ücretsiz online kursları var, sosyal medya stratejisine göz atabilirsiniz.

Iyi oyunlar dilerim.

Minerva, Themis. ve yılmazcan47 bunu beğendi.
  17. hocam naptın sen ya waw bidaha kimse neden forumda açıklanmadı demez :D

18. aLbAy_6¹

aLbAy_6¹ User

admin hocamıki.

19. Adminim çok vermişler yarısını geri alsınlar.Böyle hediyemi Allah aşkına ?

20. Aliens

Aliens User

Merkez şaka yapıyor galiba. :D Etkinlik ayın 24'ünde bitecekken bu kodun 30 Mart'a kadar kullanımda olması ve içinde sadece Ölümsüz Birlik sırasında kullanılabilecek kaynak veriyor oluşu. :D Onlara oyun geliştirme ve müşteri memnuniyeti konusunda bir seminer ve eğitim vermeyi öyle çok isterdim ki. :) Belki -sanmıyorum ama bir şeyler dank ederde biz ne yapıyoruz derlerdi.

Bu arada; @_ALPHA_ ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Raporları dikkate alıyor, doğru üslupla yaklaşıyor ve elinden geleni yapıyor. Sizlere gerçekten üzülüyorum; merkez yüzünden onca emek ve çabanız görmezden geliniyor çünkü sizi (oyuncuları geçtim artık) hiç ama hiç düşünmeyen bir ekiple yapayalnızsınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.