Kutlama Bonus KOD !!!

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve smoonrise tarafından 25 May 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. smoonrise

smoonrise User

Kod : DONOX

İçerik : 1x N.O.V.A. (Eos Birimi)
    100x Çağrışım Çipi
    10x Ekstra Enerji
    35x N.T.B. Çipi
    5x PrimeKuponu

29 Haziran 2023’e kadar geçerli .

Son düzenlenen: 25 May 2023
    -UZMAN_ADAM-, joetly ve Progamer113 bunu beğendi.
  2. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Bilgi için teşekkürler. Peki tarih bilgisi var mı ? Ne zamana kadar geçerli kullanılabilir ? :)

3. smoonrise

smoonrise User

Ekledim sen sorunca fark ettim eksik paylaşmışım saolasın ikaz ettiğin için bende başkalarına yazmayınca sorardım aynı hatayı ben yaptım :p:D;)

4. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Sıkıntı yok benim için sadece genelde sordukları için ve konu denk geldi sorayım dedim. :)

5. smoonrise

smoonrise User

Yani ödüllere bakınca süre konusunda bekletilecek hediyeler yok güçlendirici - vip gibi ama yinede madem paylaştık tam yapmak lazım iyi ikaz ettin :cool::)

6. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Orası öyle ama işte mesela aradan zaman geçdi 15 Haziran'da birisi gördü en azından şimdi bilecek. :D :) Genelde böyle tarihsiz paylaşım olunca illa ne zamana kadar geçerli diye soruluyor bir de bir süre sonra görenlerde en azından süresi dolmadan görürse kullanabilir. :) :D Ne demek :) Eski alışkanlıklar işte :p :D :)

smoonrise bunu beğendi.
  7. joetly

joetly User

teşekkürler. bazen forum moderatörleri (tahmini ana merkezden izin beklediğinden) geç yayınlayabiliyor ve gözden kaçırabiliyoruz. ben genelde saolsun oyunculardan yakalayabiliyorum bunları. :)

8. smoonrise

smoonrise User

Tamamen rastlantı ile support mailine cevap geldimi diye mail baktım hediye kod maili gelmiş bende foruma atayım dedim yoksa genelde daha aktif kullanıcılar erkenden paylaşırdır bu tür kodları hatta yabancı forumdan alıp atarlardı rüseli takip edip bu sefer bana denk geldi .

9. en çokta extra enerjiyi sevdim.artık bu enerjiyle 3 zeta kapısı açarım..darkorbit cimrilikte çağ atlıyor..izlemeye devam..

ASLAN_DARBESİ bunu beğendi.
  10. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Ben yorum yapmıyorum. :D :)

...VENÜSLÜ... bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş