Bonus Kodu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÖLÜMCÜL!23 tarafından 26 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bonus Kodu ...

1. Evet

oy sayısı 5
    55,6%
  2. Hayır (nedeni?)

oy sayısı 4
    44,4%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar benim amacım birazda olsa foruma ilgi çekme fikrim şöyle ayda bir kereliğine mahsus Bonus Kodu başlığı altında modlarımız tarafından 1 hafta kullanma süresi olan kodlar paylaşmasıdır kod içerikleri şöyle olabilir
    - Kapı parçaları
    - Cephane
    - Belli miktarda günlük dosyaları
    - Hız , kalkan jeneratörleri
    - Lf-3 lazer vb.
    Tabiki bunlar sadece benim aklıma gelen itemler daha farklı şeylerde çıkabilir karşımıza :) yorumlarınızı bekliyorum

2. ZEHİR

ZEHİR User

Merhaba,

Söylediğiniz şekilde herhangi bir etkinlik, yarışma düzenlenmeden verilmesi çok zor, ancak forumda yakın zamanda düzenli olarak yapılacak etkinliklerimiz yarışmalarımız olacaktır. Bunlarla birlikte güzel ödüller verilecektir.

Keyifli forumlar.

ÖLÜMCÜL!23 bunu beğendi.
  3. Çok güzel olurda oyun yapımcısına bi getiri yok o yüzden yapmazlar. Ben olumlu oy veriyim de :) Birde nasıl dağıtılacak?
    Adminim yarışmalar berbat yine ramazan gelir mani işi başlar ben beceremiyorum.

ÖLÜMCÜL!23 bunu beğendi.
  4. ZEHİR

ZEHİR User

Ama ne olacağını söylemedikki daha :) Sizler için güzel birşeyler ayarlamaya çalışacağız. Herkesin rahatlıkla katılabileceği.

ÖLÜMCÜL!23 bunu beğendi.
  5. Sanırım Lordakia kesen 10 kişiye vereceksiniz :D Yarışma yetenek ister herkesin ilgi alanı aynı değildir katılamaz :)

ÖLÜMCÜL!23 bunu beğendi.
  6. Dağıtım kolay
    Bonus kodu
    "DARKORBİT" bu kod 01.03.2016 tarihine kadar geçerlidir .şeklinde ha illaki birşey olucak hergün bir etkinlik var oyunda space ball şeklinde bu kodu kazanan şirket oyuncuları kullanabilir

7. Oyunu karıştırmasak iyi olur :) Forumdaki en çok mesajı olan ilk 20ye verilsin :p:D (Ben)

Şaka bi yana herkese rahatlıkla dağıtılacak bir şey olmalı.

ÖLÜMCÜL!23 bunu beğendi.
  8. ZEHİR

ZEHİR User

Siz istersiniz bizler elimizden geldiğince güzel şeylerle karşınıza gelmeye özen göstereceğiz!! :)

ÖLÜMCÜL!23 bunu beğendi.
  9. Oyun çıkmaza girdi yakın çevremin çoğu oyunu ya bırakıyor yada satıyor facebookta saat başı satılık hesaplar çıkıyor

10. Forum emekçisi olarak 100k uri isterim :D
    Bir gün gelecek oyunu geri dönüşüme atacaklar.

11. Hahah :D aynen

12. Merhaba ,

Görev başladığım zamanlar forum daha hareketliydi fakat onun sebebini daha sonradan anladık. :) Neyse detaya girmek istemiyorum fakat ne yapılırsa yapılsın forum genel anlamda hareket kazanmaz. Diyelim ki forum etkinliği ya da yarışma düzenledik ödül olmazsa katılım olmaz. Ödüllü olursa da sadece yarışma başladıktan sonra bitip kazananlara ödülleri verilene kadar hareket olur.

Açıkçası göreve başladığımdan bu yana gözlemlerime göre forumda yarışma , etkinlik ve kod dağıtımı v.s. şeyler ancak yapay bir hareket kazandırıyor. Sonrasında yine bildiğimiz aynı forum haline geliyor.

Bu nedenle bana kalırsa forumda bu tür şeyler boşa kürek çekmektir.

Bunun yerine eskisi gibi belli şartlara uygun hesaplara kayıtlı olan mail adresine hediye kodlar yollanabilir. Link yerine eskisi gibi kod olması çok daha iyi olurdu. :)

İyi forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  13. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

" Görev başladığım zamanlar forum daha hareketliydi fakat onun sebebini daha sonradan anladık. "

Allah :D merak ettim simdi sebebi ,niye acaba.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Şubat 2016
  14. Bazı illegal nedenlerden dolayı onlar forumda takılırken gemiler serbest stil takılıyormuş. :D :)

15. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

oda iyimis :D modum biz hep sonradan '' heee '' diyenlerden oluyoz nedense :)

16. Yapacak bir şey yok. :) Hani şu aralar bir süredir dejavu yaşıyor muyuz diye düşündüğüm zamanlar oluyor. :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  17. Açıkcası çok da doğru düşünmüşsünüz bot cezaları başlığındaki hareketlenmelerden de belli oluyor bu durum ne diyeyim tr 1 den beri bu oyunu oynarım hiç bir sv de böyle şeylere kalkışmadım dahi 3 kuruş fazla kazanıcağım diye şekil şemal değiştirmedik bundan sonrada değişmez hepsinin ceza aldığı günleri iple çekiyorum. Yaşasın bahar temizliği ;)

18. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

evet bayabi temizlik var bu sira isabetli yaza temiz girelim:D
    hayır dedim cunku ihtiyaci olanlar disinda yada burda bizler gibi bulunmaktan keyif alanlar diisinda sirf odul icin girenleri gormek beni burdanda sogutur oyuzden.
    twich e benzer sonra izleyen yok raffle raffle :(

Son düzenlenen: 26 Şubat 2016
  19. Belli aralıklarla zaten tespit edilenler toplu şekilde kapatılıyor. Bahar mı yoksa normal mi bilemiyorum. :D :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  20. Elinize kolunuza sağlık ne diyeyim valla botlar gibi keşke mouse ciler de gitse tek tek o zaman tertemiz darkorbit ya misafir gelecek ev gibi olur vallahi :p

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.