Bonus Kutu İçeriği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Aydın_36 tarafından 16 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aydın_36

Aydın_36 User

Eminim bu bahsedeceğim konuda çok fazla başlık açılmıştır ama yinede açmazsam olmazdı.Bonus kutularının içeriğini görebileceğimiz bir sistem geliştirilse eğer,normal oyuncular bu içeriğe bakıp değerli malzemeleri toplarken,çöp diyebileceğimiz x1 veya krediler bot kullananlara kalır.Böyle bir sistem eminim bot kullanımına ağır bir darbe vurur ve bot kullanmanın cazip bir tarafı kalmaz.Tabi böyle bir şeyin olacağına inanmıyorum çünkü yıllardır faaliyette olan bir oyunda,bot gibi illegal programlara karşı ,kesin ve etkili bir çözüm getirelemiyorsa eğer,kimse kusura bakmasın,ben bunun altında art niyet ararım.

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Öncelikle bu durum oyunda kaos ortamı yaratacaktır. Çünkü içerikler göründüğünde herkes yüksek içeriklere yönelecek ve karmaşa çıkacaktır. Ayrıca bölüm kuralları gereği açılan konuya anket eklenmelidir. Anket eklenmeyen konu 24 saat içinde arşive kaldırılacaktır, dilerseniz konunuza anket ekleyerek arkadaşlarımızdan destek bekleyebilirsiniz. Anket eklemeyi bilmiyorsanız buradan öğrenebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Aydın_36

Aydın_36 User

Karmaşa çıksa bile bu gerçek oyuncular arasında yaşanacak bir rekabet ortamını doğuracaktır.Diğer türlü bot hesaplar yine bildiklerini okumaya devam edecekler.Benim bu düşüncem,bot hesaplara karşı önlem için ama dediğim gibi yıllardır bu tür programlara çözüm getirememiş insanların,böyle fikirlere sıcak bakacağını sanmıyorum.Konuyu isterseniz silebilirsiniz ;)

4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Öncelikle şu durumu ayırt etmeniz gerekmektedir. Forum takımı, destek ekibi ve merkez ekip birbirinden fark yetki ve sorumluğa sahiptir. BOT'lar sizin probleminiz değil hepimiz için bir problemdir, emin olun merkez ekibimiz bu sorunu çözmek için çalışmalar yapmaktadır ve bunun sonucunu yakında göreceğiz. Ayrıca ben burada sizin isteğiniz doğrultunuzda bir görevli olarak değil bir oyuncu olarak şahsi fikrimi belirttim, her zaman dediğim gibi konunuz arkadaşlarımızdan yeterli desteği aldığı sürece bizler de raporlarımız ile sizlere destek olmaktan mutluluk duyarız. Fakat önce de belirttiğim gibi bölüm kuralları gereği konunuza anket eklemeniz gerekmektedir.
    Son olarak ise bizler burada sizlere yardımcı olmak için varız, açtığınız konular dilediğiniz sürece forumda kalacaktır. Konuyu kilitlemek veya arşive taşımayı talep etmediğiniz sürece konular varlığını koruyacaktır.

İyi forumlar.

5. Aydın_36

Aydın_36 User

Ben zaten sizleri kast etmedim ki.Bu durumun sizinde üstünüzde olduğunu bilecek kadar uzun süre oynadım bu oyunu.Fakat son kez bir şey söyleyeyim sonra konuyu kilitleyebilirsiniz.Yanıldığınız nokta,bot kullanımına çözüm getirebilecek insanların,bu durumu değiştirmek için bir şeyler yaptığı.Sizler daha iyi bilirsiniz belki ama on yıllardır süren ve oyuna zarar veren bir oluşumu ortadan kaldırmak için etkili bir yol bulunamıyorsa,bu o oluşumla mücadele eden ekibin yetersizliğinden kaynaklanıyordur,yada o ekipte bunun bir parçasıdır.Bunun başka mantıklı bir açıklaması yok.Tarama yapıp,o programları kullananları banlamak çözüm değil.Hoş daha sonra '' af '' getirip banlanan hesapların tekrar açıldığını biliyoruz da neyse.Konuyu kilitleyebilirsiniz ;)

6. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Bu konuda yapılan çalışmalar olduğunu ve bu çalışmanın meyvelerini çok yakında hep birlikte alacağımızı belirtmek isterim. Emin olun bu botların yapısı tahmin ettiğinizden karmaşık ve hemen engel olunacak bir şey değil maalesef, gerekli çalışmalar devam etmektedir merak etmeyiniz. İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir, konu Güncelleme ve Fikir Havuzu bölüm kurallarına uymadığından uygun bir bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.