Bonus Kutulari Kalksin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *ƒαтιн*ѕułтαη*нαη tarafından 18 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bonus Kutulari Kalksin

1. Evet

2. Hayir

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamun Aleykum Arkadaslar

Otomatik pilotlara cozum olarak Bonus kutulari kaldirilip onun yerine Yaratiktan yaratiga farkli oranda olmak uzere ve kutular gibi rast gele GG Lazer vs malzemeler yaratiklara yuklenmeli.

Orn Kristallon normal odulu yaninda 2 GG veyahut 30 Uridium fazla verebilir

Ozet olarak Bonus kutusu Yaratiklar olucak Sturner ve Lordakia gibi yaratiklar harici yaratiklara yuklenicek boylelikle Mouse Recorder gibi programlar ile otopilota baglayanlara kesin cozum gelebilir.

2. Aliens

Aliens User

Kutular oyuna yeni başlayanlara büyük kolaylık sağlıyor. Kesinlikle sıcak bakmıyorum.

3. SORRYAGA

SORRYAGA User

Böyle bir fikri destekleyemem daha 2 gün önce argemi sıfırlayıp kutu argesi dizmeye başladım.Oyunda gelişmenin iki yolu var.Birincisi kutu toplamak diğeri ise uridium çekmek...

-DeCobray- bunu beğendi.
  4. GREED

GREED User

Eğer kutular kalkarsa katlayıcı kutu argesi pete yatırılan paralar nolucak -1

5. Kusura bakmayında botçuların zararını herkesten çıkarmayın !

Ben kutuları elimle topluyorum.

Ben kutu argesiyüzünden 3 ay ayarcısız kaldım ama ona rağmen kutu argesi beni memnun etti.

Bu argeye verdiğimiz puanlar paralar katlayıcı paraları pet modullerine ne olacak ?

GREED bunu beğendi.
  6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bende elimle topluyorum arada gelen extra kutularda iyi geliyor .zaten kasilamiyoruz duzgun birde kutular kalkarsa napcaz.baska formul bulunmali kutuculara:)

7. Olmayacak bir şey boşa uğraşmaya gerek yok. Olsun desem bile bunun maddi yönleri var BP kabul etmez.

8. Oto pilotlara bu şekilde bir çözüm getiremeyi arkadaşlar doğru söylüyor gerekli kontrol ve incelemeler olduğu sürece otopilot zaten kalkardı yani bunun nesi zor anlayabilmiş değilim bir insan evladı 2 saatten fazla her seferınde işaretlediği yerleri tekrar tekrara işaretleyerek bu döngüyü nasıl yapabilir. Her hesabın DO sistemine gönderdiği loglardan haberdarız bu loglarda geminin tıkladığı kordinatlardan tutun yaptığı alışveriş vurduğu hasar aldığı hasara kadar hepsi hesabın datasındaki veriler ile sisteme iletilmiyormu istenilse ve bu oto pilot veyahut bot banlamaları ve bir diğer bug kullanımları çok alalade bir şekilde belli olup tabiri caizse takır takır yasaklanmaları gerekirdi karşılıklı bir menfaat güdüldüğü veya en olmadı görmezden gelinip yeterince üzerine düşülmediği kanısındayım ha diyorsanız ki zaten er yada geç bunlar ceza alıyor onlarada tokuz.

Kutuların kalkması hiç birşeyi değiştirmez dostum emin olabilirsin kutu gider yaratıktan kazanma gelir kutu içeriğini bu seferde yaratık kestiren yaratık döndüren yaratık afallatan yaratık parçalayan envai çeşit zımbırtılar çıkar kutuyla mutuyla olacak şey değil bu ben oyumu olumlu olarak kullandım ama tutmaz yani ne yazık ki. İyi forumlar

DARKLORD bunu beğendi.
  9. ben bu oyunda herzaman bir hatayı kapatmak için hataya sebep olan unusuru ortadan kaldırmak yerini çözüm bulunmasından yana oldum.yani kaş yaparken göz çıkarmayalım dedim.. dedimde dinletemedim görüyorumki hali hazırda oyuna olumsuz yönde etki eden 2 ana unsur var biri low diğeri kutu..az önce lowun değiştiği konuyu okudum bakıyorumki kutu toplayıp yada toplatım akşamada savaş konfisi yapıp hazır kazancı tüketmenin verdiği özgüven vede keyifle low iyi olmuş oh olmuş hatta komple kapansın gibi pişkince yazılar yazılmış.ben kutu toplamam sürekli low yaparım baştan başlarım falkonu keser çıkarım yapılabilirliği olduğu sürecede yapmaya devam edeceğim.3 kişiyle olmazsa 4 kişiyle olmazsa 5 kişiyle fark etmez son değişiklikten önce 3 kişi 13 dk da yapıp çıkıyorduk şuan kaç dk da biter bakmadım ama bakacağım vede yapacağım..hali hazırda lowda en azından bizim bildiğimiz herhangi bir açık yok zaten bilmeyede gerek yok hepsini kesmek oldukça keyifli vede kazanclı zaten.şimdi ben lowda kasılan birisi olarak kalkıpta kutular kalksın diyemem çünkü bunu emeğiyle toplayanlarıda düşünmek zorundayım vede saygı duymak zorundayım..ama göze çarpan oki lazerini zamanını harcayıp low yapanlara yapılan zorlaştırıcı düzenlemeler maalesefki kutu toplayanlara yapılmamakta.eğerki kullandıkları metod oyuna etki etmeyecek ekipmanlar olduğundan dolayı yakalanmaları zorsa ozaman en azından lowdaki gibi pansuman tedbirler getirilsin bunların örnekleri forumda öneri olarak sunuldu oldukça mantıklı olanlarıda vardı ama hiç kulak asılmadı..evet mademki kaş yaparken göz çıkartılmasını istiyorsunuz... ozaman bu işi kökten halledelim yaşta yansın kuruda..oyunda kasılmayı uri temin etmek için mevcut tüm alternatifleri ortadan kaldıralım..sadece uri çeken oynasın gerisi oynamasın nedersiniz..

wigglewiggle42 bunu beğendi.
  10. ÇORBACI

ÇORBACI User

oyuna yeni başlayanlar kutu toplayarak başlıyor kimi elle toplarken kimi programla topluyor kutular kalkarsa oyuna yeni başlayan kimse kalmaz

11. Ben de dahil olarak, bir çok kişi PET'e bir sürü Uridium harcadı ve AR-GE doldurdu. Sırf kutu için. Ha kaldırsanız bana bişey mi olacak? hayır, ben zaten yapacağım uriyi yaptım kutularla 6 tane kapı açtım (KUIPER, HADES, LAMBDA, ALPHA(x2), BETA) şimdi uridium topluyorum kutudayım 225K uri var 525K olsun APIS alıcam inşallah.

12. zaten büyük bir çoğunluğu oto topluyor..aksini iddea edenlere soruyorum petlere onca uri yatırımı neden 2 sene evvel yoktu..bu kutu toplama üzerine petleri ful donatanlara soruyorum..acaba kaçınızın petinde bende olduğu gibi 10 laze 12 de uzaylı protokolü var..

13. 2 sene önce kutu katlayi isi yoktu ondan ;)

GREED bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.