Bonus kutuları soğuma süresi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve YaKaLa_DosTum tarafından 29 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba. Bu bonus kutularının soğuma süreleri kaldırılmıştı diye biliyorum fakat son 1-2 gündür çok ciddi bir azalma söz konusu. 3 saatte katlayıcı var Pet ayrı topluyor ben ayrı topluyorum 20k 25k uri çıkıyordu. Şimdi ise 5k 7k uri zor çıkıyor daha 1 haftalık katlayıcı nın süresi dolmadı bile Bunun sebebi nedir

2. Karatorpil

Karatorpil User

Botcular yuzunden kardeşim

3. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Evet, soğuma süreleri kaldırıldı. Kutulardan çıkan uridium miktarı sizin şansınıza bağlı değişir. Bu gibi kastığınız uridium miktarındaki dalgalanmalar soğuma ile alakalı değildir.

İyi oyunlar.

4. Tamam ama 3 gün çok iyi geldi 2 gündür hiç gelmiyor. Yarında takip edeyim ne kadar gelecek diye baktım gelmiyor kutu olayı bitmiş demektir

5. "ne kadar gelecek diye baktım" galiba bot kullanıyorsun da arada kontrol ediyormuşsun gibi :)

6. Nasıl yazmam gerekiyordu ki gayet normal birşey yazdığım.

7. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,
    Lütfen ihtamda bulunmaktan kaçınalım, bildiğiniz üzere aksi ispatlanmadığı sürece herkes suçsuzdur.
    Takım arkadaşım .Kuasar. 'un da dediği gibi soğuma süresi bulunmamaktadır. Konuya gerekli cevabın verildiğinden ve konunun tartışma ortamına hazır oluşundan dolayı kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.