Bonus Kutuları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Λ●Γ●Γ●Ø●Щ tarafından 13 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar merak ettiğim konu x2 ve güzel pet ile kutu topluyorum ama hesapladığımda uri miktarının düşük geldiğini fark ettim bu kutu içeriklerinde soğuma tarzı bir durum var mı ?

2. WolfWar

WolfWar User

Öyle bir efsane vardı ama gerçek mi tam olarak bilmiyorum düşükten kastın kaç uridium geliyor tam olarak ?

3. 3.5 saat oldu 62 uridium geliyor x2 ve petim varken biraz garip geldi

4. yok dendi ama ancak böyle bi durumun var olduğunu ben de düşünmekteyim en son kutu ne zaman topladım hatırlamıyom ama eskiden kutu toplamak cok iyiydi onu hatırlıyorum katlayıcı falan alıp bi günde 3 4 saate 40 k belki üri alırdık 200 300 gg gelirdi ama işte böyle 1 hafa falan topladıktan sonra işler garipleşmeye başlıyordu normalde çatır çutur çıkan üriler daha az cıkmaya baslıyordu çıkan üriler dedğiniz giib küçük üridyumlar olmaya başlıyordu mesela onceden en yuksek uridyum veren kutudan 10 tane cıkarken 1 hafta sonra 1 tane cıkmaya baslıyordu bunlar tamamen yaşanmış şeyler o yuzden soğumanın gerçek oldugunu dusunmekteyim

5. ilk 1 saate 10k toplarken 2. 3. saatlere gelince 7k-8k civarına düşüyor haritanın doluluğu bunada bir etken ama doluluk artmadığı halde gelen uri miktarı 300lerden 60 civarına düşüyor katlayıcı ile sıkıntılı bence

moonn bunu beğendi.
  6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Resmi olarak bunun gibi bir durum yoktur, yinede siz dilerseniz kutu toplamaya biraz ara verip NPC imha edebilir ve akabinde tekrar kutu toplamaya devam edebilirsiniz.

İyi forumlar.

7. Ben uzun süreler kutu topladım ve soğuma gibi bir durum olduğunu sanmıyorum genelde şansa bağlı olarak çıktığı için her saat ortalama uridium değişkenlik gösterebiliyor.

8. Düzenbaz

Düzenbaz User

Gözlemlerime göre ve diğer arkaşlarımında söylediği kutu toplamaya başladığınız 1-2 saate en fazla kazanacağınız uriyi kazanıyorsunuz

örnek: ilk 1 saate 12k 2. saatte 10k 3. saatte 8k vb şeklinde düşüşe geçiyor. Bir ara 1 saat kutu topmama rağmen 1k uri anca kasmıştım o yüzden ara vererek kutu toplanmalı bence 1 saat topluyorsa 10-15dk ara verilmeli.