bonus kutusu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve uçan_giresunlu tarafından 12 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ben kutu toplama argesiyle beraberinde katlayıcıyla pvpde kutu kasıcam ama aklıma takılan bi konu var ben argeleri toplamaya yönelik yapınca bonus kutusundan aldıklarım bi miktar artıcak ama bu katlayıcıyla beraber 3 olan gg ye yansıcak mı mesela 4 olucak mı ?

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Tecrübe Ettiğimiz kadarı ile , Katlayıcı Avantaj Paketi bonustan etkilenmiyor.

Yani siz kutudan , Harita Bonusu , ARGE Bonusu yada P.E.T. Kurtarma Protokolü bonusu ile 3 yada 4 Enerji alıyorsanız , Bu Katlayıcı ile 6 yada 8 olmuyor.

Paket kutudan çıkan içerikleri hesabınıza iki kez yazıyor bu sayede iki katı gibi görünüyor. Ancak Siz bonuslar sayesinde fazla alıyorsanız , Katlayıcı Avantaj Paketi bonussuz halinde ekleniyor.

Örnek vereyim ; PVP Haritalarında , Harita bonusundan ötürü 2 Enerji alıyorsunuz. Ancak Normalde Kutulardan 1 Adet çıkıyor. Bu halde Katlayıcı ile topladığınızda 4 tane beklerken , 3 tane Enerji geliyor. Bunun sebebi Katlayıcı Avantaj Paketinin bonus olmadan 1 Enerji yazması.

Dilerim açıklayabilmişimdir.

Keyifli Forumlar

3. gayet güzel açıklamışınız modum teşekkür ederim ama bugün chatte avantaj kutusunda 470 kusur uri alan birini gördüm eğer arge veya protokollar katlayıcıya etki etmiyorsa max 300 alması gerekiyor nasıl oluyorda 470 civarında uri alıyor ya bizi kandırdı eğlendi yada sadece ggye etki etmiyor

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Uridium miktarlarında ki artışı daha net bir şekilde görebilirsiniz ama gg lerde fazla bir etken olmamaktadır.

İyi Forumlar

5. viper1903

viper1903 User

hepsi olunca pet 500uriden biraz fazlasını alıyor tam hatırlayamadım şimdi ama bi ara denemiştim. pwp de pet gg yi 5 çıkartıyor gemide 4 gg
    katlayıvı+arge+12 protokol

6. viper arkadaş doğru söylüyor oabilir.yeterli bilgi vermiş sanırım.bende 5 oluyor diye biliyorum en çok.uri de 500 den fazla.cevap veren arkadaşlara teşekkürler.

7. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Ben sadece Tecrübelerime dayanarak bu yorumu yaptım. Katlayıcının tam olarak neleri kapsadığını ve Nasıl çalıştığını detaylı olarak bilmiyoruz.

Forumdan takip ettiğimiz , Oyunda oynayarak kontrol ettiğimiz ve deneme yanılma yöntemi ile test ettiğimiz kadarı ile bu yoruma ulaştık.

ARGE , P.E.T. ve PVP Haritasının bonusu ile 4 ' e yakın Ekstra Enerji almak mümkün. Ancak bu bonuslar ile 4 Tane enerji alırken , Katlayıcı ile bu sayı 8 ' e çıkmıyor , 5 ' e çıkıyor.

Anlatmaya çalıştığım olay bu.

Keyifli Forumlar

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.