Bonus Kutusu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Λ○T○Ξ○§ tarafından 19 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bonus Kutularında Palladiyum da çıksın mı?

1. Evet

21,4%
  2. Hayır

71,4%
  3. Geliştirilmeli

7,1%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Fikrim geldi paylaşmak istedim.
    Bonus kutularında xenomit gibi 15'er 20'şer palladiyum da olsun.
    Hem gelişme aşamasındaki üyelerinize faydalı olur. Teşekkürler..

2. Palladium haritası var.Palladium için belli levele ulaşan gidebilir.Zaten palladium sadece 5-2'de takas edilebiliyor , aradaki bağlantıyı anlayabildinizmi..

3. Merhaba,

Belirttiğiniz miktarın çok fazla olduğunu belirterek yorumuma başlamak istiyorum.
    Ayrıca palladium haritalarını arka plana atabilecek bir fikir olduğu için rekabetin azalıp oyunun tamamen kutu toplamak üzerine dönüşebileceğini düşünüyorum.
    Yorumumdan anlaşılacağı üzere oyum maalesef olumsuz.

İyi Forumlar

BlackGhost™ bunu beğendi.
  4. Zaten olmaz bosuna ugrasmayalam bence :) Pala toplucagına adam kutu toplar (ki zaten topluyolar) 1 taşla 2 kus 5-3 bos kalır kimi kesicez orda :)

BlackGhost™ bunu beğendi.
  5. Güldürme beni :D

6. WolfWar

WolfWar User

Evet diyorum fakat miktarı biraz düşür kutu toplayıcıları bu 15 i kaç ile çarpıyor biliyormusun ?

7. DraydiBoy

DraydiBoy User

Nedeni olmadan hayır.
    Oyum Olumsuz -1

8. bence olumsuz nedeni: ben bonus kutulara paladiuma vs lere karşıyım :)

9. Kesinlikle karşıyım. Bu oyun uzay savaş oyunu diye geçiyor, uzay kutu toplama oyunu diye değil. Çok uzun zamandır görev yaptım, npc veya youncu kestim. Ne oldu rütbem arttı ama uridium yerinde sayıyor. Kutu toplamaya başladığımdan beri rahat rahat uri harcıyorum, fakat kötü yan olarak haritada oyuncu yok. En iyi uri kaynağı ya cubi ya da kutu. Cubi düşman oluyor, kutu çok güvenli fakat bu sefer haritalar pet doldu. Ayrıca zaten kutudan enerji çıkıyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.