bonus map

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PαşαM tarafından 17 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. PαşαM

PαşαM User

arkadaşlar merhaba acaba içinizden bonus haritasına 4 kişi olarak düşen oldumu. az önce bir video izledim ama bug mu değil mi bilemedim.bu haritaya atlayan vatandaşları iyi tanıyorum. yabancı bir serverde birisi adminlik yapıyor.başka serverde oynuyor.low gate e atlar gibi atlıyorlar. hatta 8 kişilik bir grup daha bonus haritasında oynuyor o videoyu bulamadım

2. Merhaba,

Geçen twitch yayınlarında bizim de adminlerimiz bazı şanslı oyuncuları bu haritaya gönderdi.

Etkinlikler kapsamında böyle şeyler olması gayet mümkün.

İyi Forumlar

3. PαşαM

PαşαM User

grup olarak mı. yoksa tek tek mi. çünkü bu adamlar sürekli yapıp video çekmişler. ayrıca bu admin başka serverde. oynadığı server başka yani normal oyuncu

4. Merhaba,

Dediğim gibi etkinlikler oluyor her serverde olabilecek etkinlikler bunlar.

Admin grup olarak da atabilir tek tek de atabilir. O serverın adminlerine ve etkinliğe bağlı olarak değişebilecek özellikler bunlar.

Yani herhangi bug durumu mevcut değildir.

İyi Forumlar

5. PαşαM

PαşαM User

bu haritada yani bu serverde hiç bir yetkisi yok. normal oyuncu. çek cumhuriyeti 3 te oynuyor. ama global amerika 5 te adminlik yapıyor. ve haritadakilerin hepsi kendi klanından.

6. Merhaba ,

Görevliler tarafından oyuncular aynı anda bir haritaya atılabilir. Etkinlik v.b. şeyler nedeniyle haritaya atılmış olabilirler. Bunun dışında çok eskiden bir bug vardı yanılmıyorsam fakat kapatıldı. Şu anda normal olarak oyuncular çoklu olarak giremez. Sadece etkinlik v.b. şeylerden dolayı görevliler tarafından haritaya aktarılabilirler.

İyi forumlar.

7. PαşαM

PαşαM User

teşekkürler kıyamet admin.sizin cevabınız daha açıklayıcı oldu. temmuz ve ağustos ayında yapılmış bu haritalar. 5 video var. ve bildiğim kadarı ile bizim serverde böyle bir etkinlik yapılmadı. teşekkürler kolay gelsin. supporta yazdım zaten ama belki başka arkadaşlar da biliyordur diye sormak istedim.

8. Merhaba ,

Etkinlik genel olmayabilir yani bazen sadece Türkiye server'larına özel olabiliyor. Support'a yazdıysanız gelecek cevabı bekleyiniz.

Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.