bonus map

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve orkun tarafından 21 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. orkun

orkun User

modum bonus map diye bir harita çıkıyormuş bu konu hakkında detaylı bir bilgi alabilirmiyiz ?

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Forudma yayınlanmayan hiç bir bilgiye aldırış göstermeyiniz bizlere böyle bir bilgi verilmedi.

İyi forumlar

3. VΛLVE™

VΛLVE™ User

modum o şu 1000 ucb kutuları olan cubi haritasna diyor

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Gizli haritaya 4-5 haritasında girdaptan milyonda bir şans ile atlama imkanınız var her 250 atlayış denk gelindiğinde denilsede çok şanslı olmalısınız ki sizi bonus haritası olarak ta nitelendirilen haritaya atabilsin 4-5 girdap ortasına geldiğiniz de sağ sol yukarı aşşağı yaparak J tuşuna basınız tam kordinat veremiyorum çünki kordinatlarda hafif kayma olmuştur.

5. KARANLIK

KARANLIK User

6. bonus haritası denen bi harita var 250 atlayıştan birinde denk geliyor atlama kuponu ile tabi bu gercek ve acıklamasını da yapmıslar cok protegit oldugunda fazla dayanılmıyor o haritada yani itibar edebilirsen söylenilene...

7. Bende 23 kere denemiştim ve kendimi orda bulmuştum Orda 30 sn den fazla kalmadım çünkü uberprotegitler vardı ve yavaşlatıcı atıyorlardı Boşuna uğraşmayın çünkü girmeğe değer bir kapı değil

8. Nefes

Nefes User

Merhaba,

Konuya gerekli açıklamaların yapıldığını düşünüyorum farklı bir sorunuz olursa lütfen yeniden konu açınız kilitlenmesi uygundur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.