Bonus sistemi hk

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TEHLİKE tarafından 23 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TEHLİKE

TEHLİKE User

Uzun zamandır oynamıyordum bonus sistemi değişmiş. Az önce bir konuda gördüm adam birşeyler yazmıs benim anlayamadığım şimdi farklı IP lerden kendimiz 12 lwl gemi yapsak oluyor mu herhangi bir cezası yok mu anlamadım

2. eğer ayni IP adresinden kendiniz 12 lvl yaparsaniz pusing yapmiş sayilirsiniz ve %30 tp tabi bunula kalmayan cezalar alabilirsiniz bence hiç riske girmeyin

3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Aynı ip adresi olamayan farklı ip adresleri olan hesaplar ile bonusa hak kazanabilirsiniz sorun olmayacaktır.

4. TEHLİKE

TEHLİKE User

Pekala görev sistemi vb değişmişti önceden ortalama bir hesap 12. seviyene ne kadar bir sürede kasılır oyun görevleri ile?

5. Merhaba ,

12 seviye olmanın standart bir süresi v.b şekli yoktur. Tamamen kişiye bağlı yani oyun performansına bağlıdır. Oyundaki online süresi ve yaptıklarına bağlıdır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.