bonus

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •ΓΘCCΘ•™ tarafından 3 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Modum Bende İlk 2 Tanesi Yapılmış Fakat Nostromo Tasarımları Yok Ben Bunları Nasıl Alıcam ??

2. Bendede ilk 2 yapılmış ama kendin çar açıp kastıysan vermiyorlar.

3. kardeşim tik işareti olmazdı kendim yapmadım tabikii

yardım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 May 2015
  4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Alt alta mesaj yazmak yasaktır.Dikkatli olalım lütfen.

Sorunuza da gelirsek tasarımı aldığınızı görmeniz için gemiye sahip olmanız gerekmektedir.Nostromo gemisini almadıysanız alınız.Aldıktan sonra ekipman kısmından tasarımı seçebilirsiniz.

İyi forumlar

5. nostromo almışım ve takılı modum ama tasarımlar yok

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Eğer Aynı bilgisayar yada Aynı İP Üzerinden Pushing yaparak , bu tasarımları almaya çalıştı iseniz , Sistem bunu algılaması durumunda , hediyeler verilmemektedir.

Dikkat:
    • Aynı IP adresinden davet gönderilerek bu davet kabul edilmemelidir.Örneğin aynı İnternet cafede farklı bilgisayarlardan yapılmış olsada burda tüm bilgisayarların İnternet Protokol numarası yani İP adresi aynı olacağından ödülleri alamazsınız ve pushing yaptığınız için ceza alabilirsiniz.
    • Davet gönderilen mail adresindan daha önce oyuna kayıt yapılmış olmamalıdır
    • Arkadaşınız 10 level olduğunda Ana Sayfasını güncellemesi tavsiye olunur.Aynı işlemi sizinde yapmanız tavsiye olunur.
    • Arkadaşlarınız farklı İP adreslerinden davetinizi kabul etmiş olsada kendi İP adresinizden bu hesapları 10 level oluncaya kadar kasmamalısınız,aynısı arkadaşlarınız içinde geçerlidir
    • 25 arkadaşınızda 10 level olduktan sonra artık Arkadaş&Bonus avantajından yararlanamazsınız.
    • Aşağıda resmi verilen örnekte olduğu gibi davet edilen hesaplar üyelerin tabiriyle 'çakma hesap' olmamalıdır.Bu şekilde olduğu tesbit edilirse ödülller verilmez ve PUSHİNG cezası uygulanır
    Detaylı bilgi için ; Arkadaş & Bonus inceleyiniz.

Eğer Aynı İP yada Aynı Bilgisayar Üzerinden böyle bir Pushing yapmadığınız konusunda ısrarcı iseniz , Durumu Support ' a izah ediniz.

Bu konuda forum üzerinden yapabileceğimiz bir şey bulunmuyor

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.