Bonus

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (-_-)LΣcΣL(-_-) tarafından 20 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın Admin sımdı Arkadas bonusu ıle ılgılı bılgı almak ıstıyorum forumdakı konuları takıp ettım ama cok karmasık kısaca soyle yazıyorum 2 tane ıp adresınden 1(davet gonderen) 2(kabul eden) 25 tane bonus gorevını yapmak mumkun mudur ? sonucta davet gonderenle kabul eden farklı ıp ler tabı kasma ıslemını 2. ıp den (kabul eden) olacagı ıcın bu sekılde tum odullerı alabılır mıyız ?

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Arkadaş bonusundan faydalanabilmeniz için davet edilen kişiler istenen level seviyesine gelene kadar kesinlikle başka bir ıp adresinden olmalı aksi halde ödül alamazsınız.

İyi Forumlar.

3. Sayın Admin farklı bı adresten olacak ancak 25 tane farklı ıp den mı olması gerekıyor yoksa 2 tane farklı ıp adresı yeterlı olacak mıdır ?

4. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Evet 25 ayrı kişinin ıp adresinden olmalı..

İyi Forumlar.

5. tesekkurler bu butun oyuncu arkadasları aydınlatacaktır emınım kı Iyı gunler dılerım.

6. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Rica ederim bol şanslar ,konu cevaplanmış olup kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.