Bonusların Eklenme Biçimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FreeRunner77 tarafından 25 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mesela roketim 2 bin vuruyor diroit düzeni giydim % 50 de bu veriyo oldu 3 bin ben mesela roket hasarı % 10 bişey daha takarsam 3 bin hasarın üzerinemi ekleniyor yoksa 2 binin üstünemi koyuyor . Şimdiden teşekkürler

2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bonuslar normal vuruşun üzerine eklenir. 2000 roket hasarınıza göre %10 alınarak eklenir.

İyi Forumlar.

3. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

mesela roket vuruşunu %50 arttıran bir düzen aldınız o düzende kadığınız sürece %50 fazla vurur(2000 yerine 3000 vurur) fakat başka düzene geçtiğinizde örneğin bariyer düzeni ozaman roketleriniz tekrar (2000 vuruş gücüne düşer). Yani hangi düzeni alırsanız sadece o düzenin özelliklerinden faydalanırsınız sizin dediğiniz gibi düzen üzerine düzen aldıkça vuruş gücünüz katlanarak gitmez..
    Kolay gelsin.

4. Merhaba ,

Roket hasarına etki eden uçuş düzeni kullanırsanız buna ilave olarak 2. bir uçuş düzeni kullanamazsınız. Roket hasarınız 2k ise %50 arttıran uçuş düzeni ile 3k olur bir de cadılar bayramı etkinliği kapısından çıkan Demon tasarımı roket hasarına %1 etki ediyor. Eğer 8 tane olursa %8 etkisi olur bu şekilde 3.250 civarı oluyor.

İyi forumlar.

5. Artışlar toplanarak ham vuruş değerine ekleniyor. Yani %50 roket hasarlı diroit tasarımı +%10 hasar desteği = %60 roket hasar artışı sağlar sonuç olarak 2000 yerine 3200 lük bir roket hasarı ortaya çıkar.

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Konuya gereken cevap verilmiştir.

Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.