Bootes haritası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ateistkeci tarafından 20 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ateistkeci

ateistkeci User

Hedefler kısmında ki Bootes haritasına nasıl gideceğiz? Dünden beri labirentte kaç tane kapıdan atladım hiç denk gelmedi farklı bir şekilde mi giriliyor acaba?

вuмιηєχнuмє bunu beğendi.
  2. Bootes haritası meteroid ve super meteroidin en çok çıktığı haritalardan biri olabilir. meşhur npc ye de bol bol rastlanılıyor.
    tecrübe ettiğim kadarıyla bootes haritasını ziyaret etmek rastlantısal diyemeyeceğim şekilde zorlaşmış. Anahtarın boldur , denemeye devam et sevgili dostum. nasılsa anahtarlar bir işine yaramayacak.

3. YilmazBey

YilmazBey User

Normal bir şekilde ulaşabiliyorsun, diğer maplerden bir farkı yok farklı kombinasyonlar denemeni tavsiye ederim. Çok fazla aynı maplere geldiğini düşünüyorsan x-1 e atlayıp baştan başla en iyisi.

4. ۰V۰

۰V۰ User

Nasıl gidileceğine dair net bir şey söylemek mümkün değil ancak farklı bir yolla bu haritaya gidilmiyor. Deneyeceksin. 10 defaya yakın bu haritaya girdim.

5. ateistkeci

ateistkeci User

O zaman hedefleri en kısa sürede bitiriyorum ve anahtar kasıp sürekli sürekli denemeye başlıyorum :)

6. Bende şansa kısa sürede bootese girmiştim hiç aramadım bile kendi kendine karşıma çıktı.

7. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Kişisel tecrübelerime dayanarak ufacık bir yol gösterebilirim sanırım :)
    ''ATLAS A'' haritasına girdiğinizde sağ üst portala gitmeniz halinde ''Bootes'a hoşgeldiniz'' tabelasını görebilirsiniz :D

İyi forumlar.

8. ateistkeci

ateistkeci User

Adminim 2 dakika önce yazamaz mıydınız ya 2 dakika önce kapandı kapıcığım :(

Artık sabaha yapacağım bunu umarım beni bekleyecektir o güzel haritacığım :)

9. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Geç olsun da güç olmasın efenim, o zaman Bootes'dan bir kartpostal bekliyoruz yarın :)

İyi forumlar.

10. zodiac21

zodiac21 User

ne uri kastım be :D

11. Eski

Eski User

Ateistkeci konu dışı olacak ama avatarını her gördüğüm anda foruma ''Adminim Ali'ye bişey oldu kendini odaya kitledi.'' gibisinden şeyler yazacağını düşünüyorum. Bu arada kalpli olan daha iyiydi bence yeni yıldan sonra değiştirirsin artık :D

12. ateistkeci

ateistkeci User

Eskisini yapacağım tabii ki geçsin şu yılbaşı, ayrıca;

Admin arkadaşlarım Ali kriz geçiriyor bir yardım edin içeride kaldı!!!

Atacağımdan emin olabilirsiniz :)

Eski bunu beğendi.
  13. Şans meselesi ben girdim çoktan :p

14. Minerva

Minerva Guest

Açılın ben SMod'um :D

Dilediğiniz zaman konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

15. ateistkeci

ateistkeci User

Buraya bi Bootes haritasından kartpostalımı bırakayım ondan sonra kilitleyeceğiz :)

Sonunda girmeyi başardığıma göre :D

Konuyu kilitleyebiliriz :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Aralık 2019
  16. Minerva

Minerva Guest

Labirentte iyi eğlenceler :)

İsteğiniz üzerine kilitliyorum.

İyi forumlar.

Soldier*Doctor ve Ataaa bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.